Ικανοποίηση για φυσική κατάσταση και τώρα... τακτική

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πλησιάζουν... με τις στροφές στην προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Οι «Νταμπλούχες» ολοκλήρωσαν την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας τους, πραγματοποιώντας πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, δίνοντας έμφαση στην φυσική κατάσταση. 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, και ο βοηθός του, Γιώργος Βακάλης, είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παικτριών, με αποτέλεσμα να διαθέσουν ακόμα περισσότερο χρόνο στην αμυντική και επιθετική τακτική της ομάδας.

Έτσι, στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας, δόθηκε μεγάλη έμφαση στην τακτική, προκείμενου να προσαρμοστούν γρηγορότερα στα «θέλω» του προπονητή μας, οι νέες παίκτριες του ΠΑΟΚ.

Επιπρόσθετα, στις προπονήσεις εντάχθηκε η «χρυσή» στους Μεσογειακούς Αγώνες Beach Handball, Λένα Μούρνου, η οποία ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα και πλέον είναι προσηλωμένη μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου στο EHF European Cup αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter