Φιλική νίκη επί της Δράμας!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, αφού έδωσε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 έναν φιλικό αγώνα εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας στον οποίο βγήκε νικητής, υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 31 Αυγούστου την ομάδα της Δράμας, της οποίας και επικράτησε με 34-28.
                                      
Ο Αλέξης Παπαβασίλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα σχήματα και συστήματα, ενώ έδωσε και χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, παλιούς και νέους.
 
Ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε με σκορ 16-13 υπέρ του, ανοίγοντας τη διαφορά στο +6, 26-20, στο 45’. Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ με 34-28.
 
Σε αυτό το στάδιο, προτεραιότητα έχει η ομάδα να «δεθεί» και να βρει τα «πατήματά» της σε συνθήκες αγώνα.
 
Ο coach Αλέξης Παπαβασίλης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την εμφάνισή μας, τόσο εχθές όσο και σήμερα. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα, δουλεύουμε τη νέα ομάδα, αν και έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών βασικών στελεχών μας, όπως ο τερματοφύλακάς μας Νίκος Λοΐζος, ο οποίος απουσίαζε σήμερα και τα οποία θέλουμε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσπαθούμε να δώσουμε καινούρια στοιχεία στην ομάδα, ένταση, ρυθμό και νεανικότητα... Οι αθλητές θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα θα πιάσουν και πάλι δουλειά...».
 
ΠΑΟΚ – Bianco Monte Δράμα 86: 34-28
 
Ημίχρονο: 16-13
 

PHOTOSTORY