Δηλώσεις των Παπαβασίλη-Πετρίδη για την κλήρωση

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την κλήρωση της Handball Premier για την αγωνιστική χρονιά 2019-20, μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας μας, Αλέξης Παπαβασίλης, και ο αρχηγός, Θοδωρής Πετρίδης.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, ΕΔΩ.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσαν:

Αλέξης Παπαβασίλης (προπονητής): «Ο ΠΑΟΚ σαν σωματείο έχει τη σφραγίδα και την εγγύηση της συνέπειας τα τελευταία 20 χρονια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κατά συνέπεια στο χάντμπολ. Εμείς στη λογική αυτή και με τη ματιά στο μέλλον κάνουμε ένα ξεκίνημα με ένα κράμα πρωταθλητών και νέων αθλητών με προοπτικές. Για το αποτέλεσμα μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε. Το πρόγραμμα είναι δευτερευούσης σημασίας για μας. Ανυπόμονοι να μπούμε στη μάχη και να αφήσουμε το στίγμα μας».

Θοδωρής Πετρίδης (αρχηγός): «Ξεκινάμε με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στην έδρα μας. Κάθε αρχή και κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Έχουμε 20 μέρες να προετοιμαστούμε, πλέον πιο στοχευμένα και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Όπως είπα δεν παίζει ρόλο ο αντίπαλος αφού αργά ή γρήγορα θα ερχόντουσαν και δυνατά παιχνίδια. Άλλωστε ένα παιχνίδι το κάνεις εσύ εύκολο ή δύσκολο. Θέλω να ευχηθώ και πάλι υγεία σε όλους τους αθλητές της Handball Premier και στην ομάδα μου να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα μας αγωνιστική χρονιά».