Πρώτο φιλικό τεστ... θετικό!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Φιλική νίκη κόντρα στην Κυπελλούχο Σκοπίων, Κουμάνοβο, πέτυχε το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, με 31-33.

Το συγκεκριμένο φιλικό είναι το πρώτο από τα συνολικά δύο που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με την ομάδα των Σκοπίων, παιχνίδια που θεωρούνται «πρόβες τζενεράλε» ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών με την Muratpasa BSK στην Βέροια, στις 13 και 15 Σεπτεμβρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς την Μαρία Χατζηπαρασίδου, η οποία έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους λόγω μικροενοχλήσεων που είχε στον ώμο. Έτσι, περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήρε η Λένα Μούρνου, με στόχο να ενσωματωθεί γρηγορότερα στο τακτικό κομμάτι της ομάδας, αφού στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας, απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στους Μεσογειακούς Αγώνες Beach Handball με την Εθνική μας ομάδα.

Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, ξεκίνησε πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι, βρίσκοντας εύκολα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο τόσο σε σετ επιθέσεις όσο και στο γρήγορο transition, με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι είχε παρόμοια εικόνα με το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία, ωστόσο η ομάδα από τα Σκόπια βρέθηκε μπροστά μέχρι και με τρία τέρματα. Σε εκείνο το σημείο, οι «Νταμπλούχες» έβγαλαν την απαραίτητη αντίδραση και με εξαιρετική αμυντική συνέπεια και καθαρό μυαλό στις επιθέσεις, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την φιλική νίκη.

Υπενθυμίζουμε, πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή την Κουμάνοβο στις 12:00 το πρωί στα Σκόπια, και ύστερα παίρνει δρόμο επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.