Συνέντευξη τύπου ενόψει της Open Day Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στο Γήπεδο Τούμπας την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ενόψει της Open Day των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο Multisport Indoor Club, στο Ωραιόκαστρο, Αμφιθέας, Αγρ.569, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από τις 12μ.μ. έως τις 2μ.μ., παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών, η οποία θα είναι εκεί για να εισάγει τα νέα κορίτσια στον μαγευτικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας κ. Σπύρος Φιλίππου, ο κ. Γιώργος Σωτηριάδης υπεύθυνος ακαδημιών, ο κ. Νίκος Τσοτσουμάνος υπεύθυνος δυτικής ακαδημίας,η αρχηγός της ομάδας Θωμαή Βαρδαλή και η Κολομβιανή μπόμπερ Γκιζέλα Μπετανκούρ.

Στον πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Άκης Μπεκιάρης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του ΔΣ: «Βρισκόμαστε σήμερα στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να παρουσιάσουμε το νέο σχέδιο του Δικεφάλου, ο οποίος θα έχει από φέτος δύο ακαδημίες, μία δυτικά και μία ανατολικά, στις οποίες θα εκπαιδεύει νέα ταλέντα για το ποδόσφαιρο γυναικών, καλούμε τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τον βασιλιά των σπορ στις εγκαταστάσεις του Multisport Indoor Club, εκεί όπου θα συναντήσουν την αφρόκρεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις πρωταθλήτριες του ΠΑΟΚ.»

Σπύρος Φιλίππου, προπονητής: «Καλησπέρα και από μένα, να ευχηθώ με την σειρά μου όσο το δυνατό περίσσοτερο κόσμο σ'αυτήν την εκδήλωση, όσος περισσότερος κόσμος τόσο το καλύτερο. Το ποδόσφαιρο γυναικών είναι παγκοσμίως από τα πιο αναπτυσόμενα αθλήματα και εδώ σε εμάς στην Ελλάδα τα μηνύματα είναι ευχάριστα και έχει αρχίσει το άθλημα να αναπτύσετε σταδιακά, με τον ΠΑΟΚ να είναι σε θέση ισχύος σ'αυτόν τον τομέα. Να ευχηθώ ξανά την Κυριακή να έχουμε όσο περίσσότερο κόσμο γίνεται.»

Θωμαή Βαρδαλή: «Από την μεριά των παικτριών στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, καλούμε τα κορίτσια να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να δοκιμάσουν το άθλημα, και γιατί όχι να ακολουθήσουν το ποδόσφαιρο, άλλωστε και εγώ ξεκίνησα από τις ακαδημίες.»

Γκιζέλα Μπετανκούρ: «Σας περιμένουμε όλες, Vamos ΠΑΟΚΑΡΑ!!»

Νίκος Τσοτσουμάνος, Υπεύθυνος Δυτικών Ακαδημιών: «Σας περιμένουμε με πολύ χαρά στις πρότυπες εγκαταστάσεις μας στο Multisport Indoor Club στο Ωραιόκαστρο, από τις 12 έως τις 2, σε ένα ποδοσφαιρικό πρωϊνό.»

Γιώργος Σωτηριάδης, Υπεύθυνος Ακαδημιών: «Κατάρχας να χειροκροτήσουμε το εγχείρημα του ΠΑΟΚ στις ποδοσφαίρικες υποδομές, αυτό το εγχείρημα δεν έχει προηγούμενο στην πόλη. Εύχομαι την Κυριακή να μαζευτεί κόσμος και πολλά κορίτσια να αποκτήσουν το μικρόβιο του ποδοσφαίρου.»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι 12 μ.μ. με 2 μ.μ. στο Multisport Indoor Club, στο Ωραιόκαστρο, Αμφιθέας, Αγρ.569, και θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας κ. Σπύρος Φιλίππου και τα στελέχη της ομάδας καθώς και οι παίκτριες, οι οποίες θα υποδεχθούν τα νεαρά κορίτσια, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο μαζί τους. Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και κατάταξης και στις δύο ακαδημίες, τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά. 

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ