Open Day: Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Γυναικών

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι 12 μ.μ. με 2 μ.μ. στο Multisport Indoor Club, στο Ωραιόκαστρο, Αμφιθέας, Αγρ.569, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Open Day» των ακαδημιών και θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας κ. Σπύρος Φιλίππου και όλα τα στελέχη της ομάδας καθώς και οι παίκτριες, οι οποίες θα υποδεχθούν τα νεαρά κορίτσια, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο μαζί τους. Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και κατάταξης στις δύο ακαδημίες, τόσο ανατολικά, όσο και δυτικά. 

Ο ΠΑΟΚ, απόλυτος κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο γυναικών κάνει από φέτος δυναμικό άνοιγμα στον χώρο των νεαρών αθλητριών. Με δύο ακαδημίες που εξυπηρετούν τόσο τον ανατολικό τομέα όσο και τον δυτικό στοχεύει να γίνει ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός για κάθε κορίτσι που θέλει να μάθει τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο.

Στόχος του φιλόδοξου προγράμματος η ανάδειξη αθλητριών, οι οποίες αφού στελεχώσουν τα τμήματα των ακαδημιών, στην συνέχεια θα μεταπηδήσουν σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου οι καλύτερες από αυτές να παίξουν στην πρώτη ομάδα

Έλα και εσύ στις ακαδημίες του Δικεφάλου, γίνε πρωταθλήτρια!
 

Ανατολική Θεσσαλονίκη:

Υπεύθυνος: Μπάμπης Παπουλίδης

Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6944673973

Τηλέφωνο εφόρου: 6944592745

E-mail: b.papoulidis@yahoo.gr

Διεύθυνση: πίσω από το Μέγαρο Μουσικής

Δυτική Θεσσαλονίκη:

Υπεύθυνος: Νικόλαος Τσοτσουμάνος

Τηλέφωνο club: 6987237131

Τηλέφωνο υπευθύνου: 6979806636

E-mail: tsotsoumanos@gmail.com

Διεύθυνση: Αμφιθέα, Αγρ.569, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter