Η συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (vid)

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αίθουσα Τύπου του “PAOK Sports Arena” η πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πάνελ αποτελούταν από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αριστοτέλη Καρακούση, τον αντιπρόεδρο Νίκο Κωνσταντινίδη, τα μέλη του ΔΣ Γιώργο Δακουρά και Λεωνίδα Δεδέογλου και ο υπέθυνος Τύπου, Παναγιώτης Χορόζογλου σε ρόλο συντονιστή, ενώ παρόντες ήταν και τα άλλα δύο μέλη του ΔΣ, Αντώνης Καρούσης και Πολύμερος Κατσιώρας.

Αρχικά, πήρε τον λόγο ο Αριστοτέλης Καρακούσης:

«Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας. Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που νέοι άνθρωποι ασχολήθηκαν με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, αλλά και να τους παρουσιάσω.

Ο Νίκος Κωσταντινίδης είναι αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της «ΑΝΑΔΟΜΩ», μίας ραγδαία αναπτυσσόμενης εταιρίας. Είναι δίπλα στην ομάδα μας εδώ και αρκετά χρόνια ως χορηγός και μπήκε στο ΔΣ σε μια δύσκολη στιγμή για να βοηθήσει την ομάδα. Ο τομέας του θα είναι το marketing και το εμπορικό τμήμα.

Ο Λεωνίδας Δεδέογλου, πολιτικός μηχανικός, είναι γιος του αείμνηστου Θανάση Δεδέογλου, ο οποίος, μαζί με τον αδερφό του, δώρισε το οικόπεδο στο οποίο χτίστηκε το “PAOK Sports Arena”. Θα ασχοληθεί με το τμήμα του marketing.

Ο Γιώργος Δακουράς είναι δικηγόρος εδώ και 25 χρόνια. Υπήρξε αθλητής του ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας μπάσκετ. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου του παλαίμαχων του ΠΑΟΚ και θα εκπροσωπεί την ΚΑΕ στις υπερκείμενες αρχές. Στο συμβούλιο συμμετέχει, επίσης, ο Αντώνης Καρούσης, ως εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ και από την στιγμή που είναι οικονομολόγος, θα ασχοληθεί με το οικονομικό κομμάτι της εταιρίας. Στη διοίκηση συμμετέχει ως παλαιότερο μέλος και ο Πολύμερος Κατσιώρας, ο οποίος θα ασχολείται με το εμπορικό κομμάτι της ομάδας.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποια πράγματα που έγιναν γρήγορα και ταυτόχρονα αποφασιστικά. Ξεκινήσαμε στις 19 Αυγούστου, με μια συνάντηση που είχαμε με τον ΑΣ ΠΑΟΚ βρισκόμενοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αμοιρίδη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κύριο Ιβάν Σαββίδη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και η συμβολή τους ήταν καθοριστική.


karakousis_mesa.jpg

Μέσα σε 40 μέρες, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Φλεβαράκη στη θέση του προπονητή και σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήσαμε ένα ρόστερ. Ήμασταν η πρώτη ομάδα που απέκτησε πιστοποιητικό συμμετοχής και κατέθεσε έναν πλήρη φάκελο για να πάρει και τα δελτία των αθλητών ώστε να είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή, δέκα ομάδες δεν έχουν αδειοδοτηθεί ακόμα. Αυτό πρέπει να το πιστωθεί στη διοίκηση. Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Θα ήθελα επίσης να σταθώ στη συγκινητική συμπαράσταση του κόσμου, τόσο των οργανωμένων, όσο και αυτών που δεν ανήκουν σε κάποιο σύνδεσμο και τη στήριξή τους μέσα από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.


dakouras_mesa.jpg

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Δακουράς:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου για την παρουσία σας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη εισαγωγική τοποθέτηση για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους, αλλά και για να γίνει εύκολα και γρήγορα αντιληπτό το νόημα της σημερινής συνάντησης.

Όπως γνωρίζετε, κανείς μας δεν είναι επαγγελματίας παράγοντας, αλλά όλοι βρισκόμαστε πολλά χρόνια δίπλα στον ΠΑΟΚ με διάφορες ιδιότητες και κυρίως με αυτή του οπαδού. Στο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μας έφερε η αγάπη μας για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και η επιθυμία μας να βοηθήσουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή. Κανένας μας δεν ισχυρίζεται ότι είναι μεσσίας ή σωτήρας. Κανένας μας δεν υπόσχεται θαύματα, παρά μόνο σκληρή καθημερινή δουλειά και κυρίως διαφάνεια. Γνωρίζουμε τους κινδύνους και το προσωπικό κόστος, που ήδη από την πρώτη μέρα πληρώνουμε εις βάρος των εργασιών μας και των οικογενειών μας και έχουμε επίγνωση του ρόλου και της αποστολής μας. Ο καθένας μας έχει μια διαδρομή δεκαετιών στον τομέα του και δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει κάποιος από εμάς που περίμενε τον μπασκετικό ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων για να λύσει το οικονομικό ή το επαγγελματικό του πρόβλημα. Είναι πολύ πιο πιθανό, ως βέβαιο, η ενασχόλησή μας να μας προκαλέσει ή να διογκώσει κάποιο πρόβλημά μας, παρά να το λύσει. Κανένας από εμάς δεν ήρθε για να προβληθεί. Άλλωστε, όποιος το κάνει αυτό, θα μας βρει μπροστά του. Στο σημείο αυτό πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση, επειδή τον τελευταίο καιρό οι θέσεις του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίζονται ως περιζήτητες. Κανέμας μας δεν αμείβεται. Είναι φυσιολογικό και αυτονόητο, παρ’όλα αυτά πρέπει να το πούμε. Επίσης οι θέσεις μας και η παρουσία μας στο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι στη διάθεση του ΑΣ ΠΑΟΚ ανά πάσα στιγμή. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο κύριος Θανάσης Κατσαρής, ανά πάσα στιγμή, αν παρουσιαστεί ή προσφερθεί κάποιος πιο ικανός ή πιο πρόθυμος από εμάς, έχει στη διάθεσή του την παραίτησή μας και τη θέση μας για να παραχωρηθεί στον επόμενο. Από την μεριά μας, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προσπαθούμε να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο ΑΣ και για αυτό θα χρειαστούμε και τη δική σας συνεργασία.

Επιλέξαμε τη σημερινή μέρα για να γίνει αυτή η συνάντηση, δύο εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, για να μπορούμε να έχουμε καλύτερη και πληρέστερη εικόνα και να είναι πιο εποικοδομητικός ο διάλογος που θα ακολουθήσει. Δεν ζητούμε περίοδο χάριτος ή την ανοχή σας, θέλουμε την στήριξή σας όταν γίνονται σωστά πράγματα και δεχόμαστε την κριτική σας όταν είναι τεκμηριωμένη και αντικειμενική. Ο διχαστικός και προσβλητικός ή υποτιμητικός λόγος δεν ωφελεί πουθενά. Η ανάγκη για συσπείρωση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Θα ήθελα να κλείσω αυτή την πρώτη τοποθέτηση με μία συμπληρωματική δήλωση, η οποία έχει να κάνει με τα φαινόμενα και τις συμπεριφορές ανθρωποφαγίας οι οποίες είναι εκτός της δικής μας ηθικής και αισθητικής. Σας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να τα ακολουθήσουμε, όχι μόνο γιατί δεν περισσεύει κανείς, αλλά γιατί γενικά η τοποθέτηση που θα ακούσετε σε λίγο έχει να κάνει με έναν άλλον τρόπο λειτουργίας.

Στο σημείο αυτό για να κερδίσουμε χρόνο, θα θέλαμε να κάνουμε μια τοποθέτηση για δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα, τα οποία το τελευταίο διάστημα υπέβαλλαν τις παραιτήσεις, τον Χρήστο Καραμπέρη και τον Τέλη Ζουρνατσίδη.

Για τον Χρήστο Καραμπέρη, πρέπει να διευκρινίσουμε το εξής: Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα σημαντικότατο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα σε  αυτή την αίθουσα, αλλά και έξω από αυτή. Η συμμετοχή σε πολλά και ειδικά στα τελευταία ΔΣ της ΚΑΕ τον καθιστούσε άριστο γνώστη της κατάστασης και του κάθε ζητήματος, για τα οποία έλαβε και αποφάσεις ή ενδεχομένως και να μειοψήφησε. Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι τον εμποδίζουν να συνεχίσει μαζί μας την προσπάθεια, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Χρήστος θα είναι πάντα δίπλα μας.    Σεβόμαστε την απόφασή του και ακόμα και η άμεση αποδοχή της παραίτησής του δείχνει ακριβώς το σεβασμό και την αναγνώριση προς το πρόσωπο του. Άλλωστε για τον Χρήστο, αλλά και για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να έχουν θέση στο ΔΣ για να μπορούν να το κάνουν. Πιστεύουμε λοιπόν ότι δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε άλλο στο θέμα, ειδικά από την στιγμή που ο ίδιος ο Χρήστος επικαλέστηκε τους λόγους της παραίτησής του. Αν εμείς πούμε κάτι διαφορετικό, θα τον διαψεύσουμε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για τον Τέλη Ζουρνατσίδη, ως άνθρωπο και ως στέλεχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα μπορούσα να μιλάω με ύμνους για ώρες.  Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζω για 35 χρόνια και όλοι ή μάλλον οι περισσότεροι-εντός και εκτός ΠΑΟΚ- αναγνωρίζουν την προσφορά του  στην ομάδα και ήδη τον αναγνωρίζουν ως τον κορυφαίο στη θέση του team manager σε όλη την Ευρώπη, ενδεχομένως. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Τέλης Ζουρνατσίδης έχει ανεβάσει αυτή τη θέση σε δυσθεώρητο επίπεδο. Επειδή, όμως και αυτός τοποθετήθηκε αναλυτικότατα για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την παραίτηση, θεωρώ ότι η περαιτέρω αναφορά σε αυτό το κεφάλαιο δεν θα ωφελούσε.

 

 konstantinidis_mesa.jpg

Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του Νίκου Κωνσταντινίδη:


«Θα ήθελα να αναφερθώ κι εγώ σε κάποιους τομείς, αρχίζοντας από τη φιλοσοφία του νέου ΔΣ. Είμαστε εδώ για τη συσπείρωση, που εκτός από προϋπόθεση, είναι και στόχος. Για αυτό τον λόγο  έχουμε βάλει όλοι το εγώ μας κάτω από την ίδια ιδέα, την ίδια φιλοδοξία, που είναι μία και μοναδική: το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε καμία εισαγγελική διάθεση απόδοσης ευθυνών. Δεν ήρθαμε ούτε ως σωτήρες ούτε ως τιμωροί. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος. Με αυτήν τη φιλοσοφία προέκυψαν οι αρχές μας, όπως έχουμε ομόφωνα  αποφασίσει: η διαφάνεια και η εξωστρέφεια. Προσοχή στις λέξεις, δεν τις διαλέξαμε επειδή ακούγονται ωραία.

Τελειώνοντας με τη φιλοσοφία, θέλω να πω δυο λόγια για τη διοίκηση του Μπάνε Πρέλεβιτς. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και δεν είμαστε εδώ για να αποφύγουμε δύσκολες ερωτήσεις. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ΠΑΟΚ. Ο Μπάνε είναι τοτέμ!. Του αξίζει κάθε τιμή και αναγνώριση. Δέχθηκε στα πιο δύσκολα χρόνια να αναλάβει τη θέση του προέδρου και να τσαλακώσει την εικόνα του. Δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει. Λέμε ότι χρωστάμε στον έναν ή τον άλλον. Αν είναι έτσι, τότε στον Μπάνε δε χρωστάμε; Δεν είναι δικό μας ρόλος και αποστολή μας να αποδώσουμε ευθύνες. Τους τιμούμε όλους και προχωράμε μπροστά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε με το χθες. Το σήμερα έχει πολλές δυσκολίες. Αν χρειαστεί κριτική, αυτή θα γίνει αύριο. Σήμερα χρειαζόμαστε συσπείρωση. Σήμερα, δεν περισσεύει κανένας.

Σχετικά με τους στόχους που έχουμε θέσει ως νέα διοίκηση. Δεν είναι τυχαίο που τα μέλη που έχουν προστεθεί στη νέα διοίκηση, είμαστε όλοι τεχνοκράτες. Αυτή την στιγμή, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός που ξοδεύει περισσότερα από όσα έχει. Πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε έναν ισορροπημένο ισολογισμό. Αυτό γίνεται με δύο προϋποθέσεις: με μείωση εξόδων και αύξηση εσόδων. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά προσπαθούμε όλοι καθημερινά.

Ο πρώτος στόχος, που είναι ο ισορροπημένος ισολογισμός, είναι προϋπόθεση και για τον δεύτερο, σοβαρότερο και μεγαλύτερο στόχο, που δεν είναι άλλος από το να βρεθεί ένας ιδιοκτήτης, ένας σοβαρός επενδυτής, που θα έναν συμμαζεμένο οργανισμό με ένα δυνατό brand και θα μπορέσει να επενδύσει κεφάλαια που δεν θα πέσουν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Η απάντηση στην ερώτηση «ψάχνετε για ιδιοκτήτη» είναι αυτονόητη. Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τους παράγοντες, ούτε ήταν αυτό σκοπός της ζωής μας. Σαφώς και ψάχνουμε για ιδιοκτήτη, αλλά πώς θα το κάνουμε αν δεν έχουμε να του παρουσιάσουμε κάτι σοβαρό προς επένδυση; Έχουμε ήδη- για πρώτη φορά-έτοιμο κοστολογημένο χορηγικό πρόγραμμα. Θέσαμε στόχους εσόδων και πωλήσεων για πρώτη φορά. Υπάρχει ενδιαφέρον από χορηγούς, αλλά κυρίως από διαφημιστικές. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ελκυστικό προϊόν και όσο περνάει ο καιρός και βλέπουνε μια πιο τεχνοκρατική προσέγγιση, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι ένας οργανισμός που θα τον πάρει κάποιος σε τιμή ευκαιρίας, αλλά έχει value for money όσο λίγες αθλητικές εταιρίες στην Ελλάδα και αυτό σας πληροφορώ ότι είναι δεν είναι δικό μας συμπέρασμα, αλλά ανθρώπων που ασχολούνται με το μάρκετινγκ στον αθλητισμό. Διορθώνουμε κακές συμφωνίες, που έχουν γίνει, ενεργοποιούμε κάποιες παλιές για να αποφέρουν έσοδα και γενικά μέρα με την μέρα δίνουμε αγώνα για να αυξήσουμε τα έσοδα.

Στο τέλος της τοποθέτησής μου θα ήθελα να αναφερθώ στον κόσμο. Με τον Λεωνίδα Δεδέογλου, είχαμε μία συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων, η οποία ήταν η σημαντικότερη από τις πολλές σημαντικές συζητήσεις που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Τους παραθέσαμε το «σήμερα» και τους ζητήσαμε συσπείρωση. Όπως είπε νωρίτερα και ο Γιώργος Δακουράς, δεν θέλουμε πίστωση χρόνου, μπήκαμε και… κολυμπάμε Δε χρειαζόταν να μας πουν ότι είναι δίπλα μας, αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Αυτά τα παιδιά, έχουν την ίδια αγάπη με εμάς για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Καλοί οι τεχνοκράτες, καλοί και οι ιδιοκτήτες, αλλά Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του κι εκείνος θα είναι εδώ για πάντα, κανένας άλλος. Εκείνους σεβόμαστε περισσότερο κι εκεί ανήκουμε κι εμείς. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λύσουμε και θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε θετικά αιφνιδιασμένοι με την ωριμότητα που αντιμετώπισαν την κατάσταση την ΚΑΕ. Βέβαια, φίλαθλοι δεν είναι μόνο όσοι ανήκουν σε σύνδεσμο. Πρέπει όλοι να δείξουν την ίδια αγάπη και την ίδια αυταπάρνηση. Τους χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους. Ας αφήσουμε πίσω τις προσωπικές ατζέντες. Ομόνοια και συσπείρωση τώρα, κριτική αύριο.

Και κλείνω με κάτι που μπορεί να ακουστεί επιθετικό, αλλά νιώθω την ανάγκη να το πω με όλα αυτά που ακούγονται. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι και δε θα γίνει μαγαζάκι σε τιμή ευκαιρίας. Ανήκει και θα ανήκει στο λαό του. Αυτό να το δώσουμε να το καταλάβουν όλοι».

 

dedeoglou_mesa.jpg

Τέλος, Λεωνίδας Δεδέογλου τόνισε:

«Καλησπέρα και από εμένα. Εύχομαι να έχουμε μια καρποφόρα συνεργασία για όσο καιρό είμαστε εδώ. Παίρνω τη σκυτάλη από το Νίκο Κωνστανινίδη για να αναφερθώ στο σημαντικό κομμάτι των διαφημιστικών εταιριών μέσω της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πόσο αυτό είναι άμεσα εξαρτώμενο από την παρουσία των φιλάθλων μας και τη γενικότερη εικόνα του ιδιόκτητου γηπέδου μας. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, θα αναφέρουμε διαρκώς την ενότητα και την εξωστρέφεια, μέχρι να βελτιωθεί η γενική εικόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς αυτά, δε μπορεί να υπάρξει μέλλον. Με συσπείρωση και ενότητα των φιλάθλων, αλλά και όλων των ανθρώπων που ανήκουν την οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα μπορέσουμε να γεμίσουμε το γήπεδο μας, σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, Τόσο με διαρκείας όσο αι με μεμονωμένα εισιτήρια. Η εύρεση νέων χορηγών και η αναδιάρθρωση παλιών εμπορικών συμφωνιών είναι στην ατζέντα μας και θα κριθούν εν πολλοίς, αν όχι εξ ολοκλήρου από την πληρότητα του γηπέδου μας. Μέχρι τώρα, υπήρχε δυσπιστία και επιφυλακτικότητα από πολλούς χορηγούς, αλλά αυτό δείχνει να αλλάζει με την ανταπόκριση των φιλάθλων και των συνδέσμων με τις μαζικές αγορές εισιτηρίων διαρκείας. Αυτή η προσπάθεια, δεν πρέπει να σταματήσει, γιατί είναι το βασικό μας όπλο.

Η συνάντηση με τη συντονιστική ήταν πολύ εποικοδομητική. Ήδη μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Γίνεται καθημερινή δουλειά, με συνεχείς επαφές με  εταιρίες, ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, συνεργασίες με διαφημιστικές εταιρίες, προκειμένου να βελτιώσουμε το προϊόν μας, που είναι ένα γεμάτο γήπεδο και ο κόσμος που πρέπει να στηρίξει την ομάδα.

Θα πρέπει να δώσω κι εγώ από την πλευρά μου τις ευχαριστίες μου στους κύριους Αμοιρίδη και Σαββίδη, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους μέσα στο καλοκαίρι μάλλον δε θα ήμασταν σήμερα εδώ να μιλά με. Επίσης υπάρχουν κάποιοι που βοήθησαν ανιδιοτελώς και επιθυμούν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, δεν περισσεύει κανείς. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις και με την παρουσία μας στο γήπεδο, ώστε να καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε το κάρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τη λάσπη.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω, ότι υποχρέωση να σώσει την ομάδα, δεν έχει ούτε ο κύριος Αμοιρίδης, ούτε ο κύριος Σαββίδης, ούτε ο Peja Stojakovic, ούτε κανένας άλλος. Αν έχει κάποιος υποχρέωση να σώσει την ομάδα, αυτός είναι ο λαός του ΠΑΟΚ. Χωρίς τον λαό δεν θα υπήρχε ο ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι εγγυήσεις για αποτελέσματα δεν μπορούμε να δώσουμε. Έχουμε καθημερινές δυσκολίες, στις οποίες σιγά σιγά ανταπεξερχόμαστε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε υπόσχεση για διαφάνεια και ανιδιοτελή προσπάθεια από όλους μας ώστε να έρθουν σιγά σιγά τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου

.

Πηγή: paokbc.gr