Νικητής στο 1ο τουρνουά «Φίλιππος Βέροιας» ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Μετά την επικράτηση με 2-3 επί της Marek το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2019, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο τελικό του 1ου Διεθνούς Τουρνουά τον διοργανωτή Φίλιππο Βέροιας, του οποίου και επικράτησε με 3-0 και αναδείχθηκε νικήτρια ομάδα του τουρνουά.

Το σύνολο του Γιούρι Φιλίποφ μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ και, βασιζόμενο, στην ποιότητα που διαθέτει πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ, το οποίο ολοκληρώθηκε με 25-12 σκορ υπέρ του.

Στο δεύτερο σετ, ο Δικέφαλος βρήκε εμπόδιο τη μεγάλη αντίσταση των παικτών του Φιλίππου, οι οποίοι έβαλαν «δύσκολα» στους ασπρόμαυρους, οι οποίοι, όμως, κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο στην εξέλιξη του σκορ, κατακτώντας το σετ με 27-25 τελικό σκορ.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη στο προβάδισμα, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να παίρνει διαφορά «ασφαλείας», την οποία διατήρησε μέχρι τους τελευταίους πόντους, με το τελικό 25-23 να του δίνει το τρίτο σετ και παράλληλα την πρωτιά στο Διεθνές Τουρνουά.

Ο Coach Γιούρι Φιλίποφ είχε την ευκαιρία σε αυτά τα φιλικά να δει τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα προετοιμασίας, την αγωνιστική ετοιμότητα που διαθέτει η ομάδα, καθώς και τυχόν αδυναμίες, πάνω στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουν στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League.

Στην έναρξη του αγώνα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο Σύλλογό μας για τη συμμετοχή του στο 1ο Διεθνές Τουρνουά «Φίλιππος Βέροιας», την οποία παρέλαβε ο Team Manager της ομάδας, Κωνσταντίνος Αυγητίδης.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter