Προπόνηση με Παντελή Κωστακίδη

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με τους πανηγυρισμούς του «διπλού» στο Άργος να έχουν κοπάσει, το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας, στρέφει την προσοχή στην τρίτη αγωνιστική της Handball Premier, εκεί όπου το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 17:00 αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.

Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να τρέξει ένα επιθυμητό σερί νικών, με το βατό πρόγραμμα του, να το επιτρέπει. 

Οι παίκτες του Αλέξη Παπαβασίλη, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει βαρύτητα στα όποια λάθη έγιναν και θα πρέπει να διορθωθούν ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Εν συνεχεία, η ομάδα μας θα παρακολουθήσει και τον επόμενο αντίπαλο, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων θα κυμανθεί σε υψηλές εντάσεις.

Στα θετικά νέα, είναι η επιστροφή του Παντελή Κωστακίδη, ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Αλέξης Αποστόλου μπαίνει μεθοδικά σε κάποιες ομαδικές ασκήσεις των προγραμμάτων προπονήσεων. Στον αντίποδα, πρόβλημα μικροτραυματισμού αντιμετώπισε και ο Νίκος Κοκκώνης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter