ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ Prima Holidays

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Για την Αθήνα αναχώρησε η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, όπου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών αντιμετωπίζει τον ΑΝΟ Γλυφάδας το απόγευμα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Παίκτες και προπονητής, έχοντας ολοκληρώσει ένα αυστηρό και δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεκινήσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν με το... δεξί.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες και μεταγραφές, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες, όπως κάθε χρόνο άλλωστε.

Για μία ακόμη χρονιά, στο τιμόνι της ομάδας, βρίσκεται ο προπονητής Πάνος Βέργος, ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Κάθε παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής είναι δύσκολο και κρύβει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει πολύ στην πίσινα και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε για διάφορους λόγους φιλικούς αγώνες».
 
Σάββατο 04 Οκτωβρίου 2019
1η αγωνιστική, Α1 
Κολυμβητήριο Γλυφάδας
16:00, ΑΝΟ Γλυφάδας - ΠΑΟΚ Prima Holidays  
(Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)