Άτυχος στα «σημεία»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα.

Πρώτος το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ, με σκαστό σουτ στον παίκτη παραπάνω. Η ισοπαλία ήρθε λίγο αργότερα και διατηρήθηκε ως τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, 1-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ, 2-1, ωστόσο ο Τσίρο Μπλάζεβιτς ξανάφερε το παιχνίδι στα «ίσια», κάνοντας το 2-2, ενώ λίγο αργότερα προσπάθησε για να δώσει το προβάδισμα, βρίσκοντας ωστόσο δοκάρι, με το σκορ να παραμένει μέχρι και τη λήξη της περιόδου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν αρχικά το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν, 3-2, όμως ο Γιώργος Καλαϊτζής ισοφάρισε, κάνοντας το 3-3. Ένα κενό διάστημα των παικτών του ΠΑΟΚ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον ΑΝΟΓ, 5-3, το οποίο μείωσε σε 5-4 ο Γιάννης Παπάκος, λίγο πριν τη λήξη του οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η διαφορά ανέβηκε και πάλι στα δύο γκολ, 6-4, με τον Τσίρο Μπλάζεβιτα να μειώνει σε 6-5. Το σκορ, ύστερα από σουτ των αντιπάλων, διαμορφώθηκε σε 7-5, με τον Νίκο Προσινικλή να απαντάει, μειώνοντας σε 7-6, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ από τον συγκεκριμένο αγώνα κρατάει την καλή αμυντική λειτουργία, η οποία στο μέλλον θα του δώσει τις βάσεις για επιτυχή αποτελέσματα.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, κατά την έναρξη του αγώνα, για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη.

ΑΝΟΓ - ΠΑΟΚ Prima Holidays: 7-6
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter