Η νίκη για τα «αετόπουλα»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 25-18 του Ιωνικού στο Κλειστό Γήπεδο της Νεάπολης, για την τρίτη αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με την μαύρη εμφάνιση του, τιμώντας τους αδικοχαμένους οπαδούς των Τεμπών, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αποκτώντας από νωρίς προβάδισμα, χάρη στην πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά του και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενος με 15-9.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Αλέξη Παπαβασίλη να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας μας να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του ρόστερ και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 25-18.

Πλέον, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική, εκεί όπου αντιμετωπίζουν τον Δούκα, σε μία δύσκολη «έξοδο».

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 5-1, 6-2, 10-5, 12-7, 15-9 (ημχ), 16-9, 19-11, 20-15, 23-15, 24-17, 25-18.

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Κεσίδης 2, Π. Κωστακίδης 1, Παλάσκας 6, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης 4, Κοκώνης 2, Εμμανουήλ, Γιαννακίδης, Πετρίδης 1, Τσαναξίδης 1, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 5, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς 2.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter