Οι δηλώσεις των Παπαβασίλη-Κωστακίδη

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, μίλησαν στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας μας, Αλέξης Παπαβασίλης και ο αθλητής, Παντελής Κωστακίδης.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσαν:

Αλέξης Παπαβασίλης: «Η νίκη φυσικά είναι αφιερωμένη στους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ελπίζουμε τέτοια συμβάντα να μην ξανά υπάρξουν και να χαιρόμαστε την νεολαία μας είτε σαν αθλητές, είτε σαν φιλάθλους. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε εξ'αρχής ότι ήμασταν φαβορί. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια διαφορετικά πράγματα, τα οποία τα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, κάποια από αυτά ήταν επιτυχημένα, κάποια όχι και τόσο. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Δούκα, μία δύσκολη έδρα, όπου και θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Παντελής Κωστακίδης: «Καταρχάς να αφιερώσουμε την σημερινή νίκη στα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο. Η άμυνα μας ήταν αρκετά καλή, από κει πήραμε και ψυχολογία για την επίθεση. Την άλλη εβδομάδα πάμε σε μία δύσκολη έδρα, μέσα στον Δούκα και συμπληρώνουμε μία σειρά παιχνιδιών. Ξέρουμε ποιος είναι ο Δούκας, εμείς θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, για να πάρουμε την νίκη».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter