Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διεθνές τουρνουά υποδομών! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά υποδομών, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του προγράμματος ελληνογερμανικής φιλίας, το οποίο προωθείται από την ΕΟΑ και την Γερμανική Ομοσπονδία.

Οι ακαδημίες συμμετείχαν με κορίτσια γεννημένα από το 2003 και μετά, τα οποία μέσα στο γήπεδο, ξετυλίγοντας το ταλέντο τους, προσέφεραν ένα μοναδικής ποιότητας θέαμα με πολλές όμορφες φάσεις και πολλά γκολ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Τουρνουά:

Παρασκευή 04/10

Blau Weiss 1896 - Αγροτικός Αστέρας 2-0

ΠΑΟΚ - Εθνικός Μετεώρων 4-0

Blau Weiss 1896 - ΠΑΟΚ 1-0

Σάββατο 05/10

Blau Weiss 1896 - Δόξα Δράμας 1-3

Εθνικός Μετεώρων - Αγροτικός Αστέρας 3-1

ΠΑΟΚ - Δόξα Δράμας 0-4

Εκτός τουρνουά πραγματοποιήθηκε και ένας αγώνας της Κ12 του ΠΑΟΚ με την Κ12 της Δόξας με σκόρ 1-0 υπέρ του Δικεφάλου.

Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά, οι ομάδες του ΠΑΟΚ και της Blau Weiss σε όλο το τουρνουά αγωνίστηκαν ανάμεικτες τόσο για τους αγώνες του Δικεφάλου όσο και για τους αγώνες της Γερμανικής ομάδας, λόγω του προγράμματος ανταλλαγής.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Δόξα Δράμας, χρέη προπονητή για την ομάδα μας διατέλεσε η γερμανίδα προπονήτρια και γενική αρχηγός της Blau Weiss 1896, Conny Thau.

Ο ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Εθνικό Μετεώρων για την παραχώρηση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά αλλά και τις ομάδες που συμμετείχαν, Blau Weiss 1896, Εθνικό Μετεώρων, Αγροτικό Αστέρα και ιδιαίτερα την ομάδα της Δόξας, η οποία ταξίδεψε από την Δράμα για να λάβει μέρος.

Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων η γερμανική ομάδα και η ομάδα του Δικεφάλου από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου ακολούθησαν πρόγραμμα πολλών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με highlights, το tour στα αξιοθέατα της πόλης και το πρωϊνό paintball στο κέντρο Adventure Paintball στα Μουδανιά, αλλά και το μπάνιο σε παραλία της Χαλκιδικής.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter