Δύο λαοί... ίδιο πάθος! (pics)

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης πέρασαν το βράδυ της Κυριακής, οι παίκτριες και προπονητές της Blau Weiss, οι οποίοι επισκέφθηκαν την πόλη μας ως προσκεκλημένοι από τον Σύλλογο μας.

Οι αθλήτριες της γερμανικής ομάδας, δείπνησαν μαζί με τις αθλήτριες της β' ομάδας του ΠΑΟΚ, τις οποίες συνόδευσαν, ο έφορος της γυναικείας ομάδας, Ηλίας Ναλμπάντης και ο υπεύθυνος ακαδημιών, Γιώργος Σωτηριάδης.

Στην δεξίωση παρέστη εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο , ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, κος Άκης Μπεκιάρης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις παίκτριες της γερμανικής ομάδας, για την εμπειρία τους στην Θεσσαλονίκη.

«Η συνάντηση αυτή είναι προς όφελος των δύο λαών των αθλητριών, και σίγουρα είναι καλό για την αθλητική κοινότητα», τόνισε ο κος Μπεκιάρης, συμπληρώνοντας: «Ας γίνουμε πρεσβευτές της φιλίας μεταξύ των λαών, όσο και του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Στην συνέχεια, ο κος Μπεκιάρης χαιρέτισε την αποστολή στα γερμανικά, ενώ δώρισε μπάλες που είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας, με σήματα των δύο ομάδων και υπογραφές των αθλητριών της β' ομάδας του ΠΑΟΚ

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, οι γονείς των αθλητριών της β΄ομάδας, οι συνοδοί της γερμανικής ομάδας, καθώς και ο βοηθός προπονητή της Πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας, Γιώργος Αποστολίδης.

Η επόμενη ημέρα επιφύλασσε για τις αθλήτριες των δύο ομάδων, ξενάγηση και φωτογράφιση στο Ιστορικό Γήπεδο της Τούμπας καθώς επίσκεψη στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter