Συνέντευξη Τύπου: Πρωτοπόρα συνεργασία με την «Νοσοκόμα στο σπίτι»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 10/10/2019
 
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά την οποία παρουσιάστηκε η συνεργασία με την εταιρία «Νοσοκόμα στο σπίτι».
 
Πρώτος το λόγο πήρε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, κ. Άκης Μπεκιάρης, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα νέο project, τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με την εταιρία πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Νοσοκόμα στο σπίτι», μία εταιρία που δραστηριοποιείται και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και, η οποία θα βρίσκεται, όπου πραγματοποιούνται προπονήσεις των τμημάτων του Συλλόγου μας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο project, το οποίο θα προσφέρει πρωτοβάθμιες υπηρεσίες σε κάθε αθλητή κατά τη διάρκεια της άθλησής του.  Καλωσορίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ την εταιρία και ευχόμαστε να έχουμε μία μακροχρόνια συνεργασία».
 
Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον εκπρόσωπο της εταιρίας «Νοσοκόμα στο σπίτι», κ. Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο οποίος δήλωσε:

 «Σαν εταιρία δημιουργηθήκαμε το 1993 χωρίς να γνωρίζουμε ποιες ειναι οι ανάγκες των πολιτών. Με πρωτοβάθμιες καλύψεις, μας δημιουργήθηκε η ιδέα να καλύψουμε όλες τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με την παρουσία ενός νοσηλευτή και ενός ιατρού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Πέραν αυτού, προσφέρουμε την κάρτα υγείας σε κάθε αθλητή, η οποία περιλαμβάνει μία εξειδικευμένη υπηρεσία, τον σφυροβραχιόνιο δείκτη, με τον οποίο θα προσφέρουμε σε κάθε παιδί ασφάλεια, γνωρίζοντας στο έπακρο την κατάσταση της υγείας του την εκάστοτε στιγμή. Ειδικότερα, ο σφυροβραχιόνιος δείκτης δείχνει την κατάσταση των αρτηριών και των αγγείων. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε αθλητή, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας!».
 
Η εταιρεία Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι το πρώτο κέντρο παροχής ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν 25 χρόνια και εξυπηρετεί με πρωτοπορία και συνέπεια τους πελάτες της, κερδίζοντας συνεχώς την εμπιστοσύνη του κόσμου.
 
Η εταιρεία ξεκίνησε με ζήλο για να παρέχει το «δικαίωμα» και τη δυνατότητα στους πολίτες που έχουν ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση να απολαμβάνουν ποιοτικές ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες κατ’ οίκον. Η στρατηγική αυτή της εταιρείας την έκανε γρήγορα γνωστή και το όνομά της αποτελεί μέχρι και σήμερα συνώνυμο της ποιοτικής και οργανωμένης πρωτοβάθμιας ιατρονοσηλευτικής εξυπηρέτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οι νοσηλεύτριες της εταιρίας Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι πτυχιούχες νοσηλεύτριες 4ετούς φοίτησης με άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος, κατάλληλα εκπαιδευμένες για να παρέχουν με άρτιο – άριστο τρόπο την εξειδικευμένη παροχή των υπηρεσιών τους. Συνεπώς μπορούν επιτυχώς να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις του ευαίσθητου τομέα της υγείας σας.
 
Με την αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού, άρχισε να υλοποιείται και η καινοτόμα ιδέα του ιατρού στο σπίτι. Οι ιατροί της εταιρείας εκτελούν επισκέψεις κατ’ οίκον για πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα και κατεύθυνση ασθενούς.
 
Η εταιρία Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι σε συνεχή ανάπτυξη για τη σωστή εξυπηρέτηση και την οργανωμένη φροντίδα, ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της υγείας σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Με αίσθημα ευθύνης και συνεχείς καινοτομίες αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο της εξειδικευμένης παροχής ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών κατ’ οίκον στην Ελλάδα.
 
Είναι πάντα στο πλευρό σας για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση με ένα μόνο τηλεφώνημα. Από της 7:30 το πρωί έως της 12:00 το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας: www.11311.gr

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ