ΠΑΟΚ-ZORK Jagodina

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ώρα Ευρώπης! Ο «νταμπλούχος» ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την «νταμπλούχο» Σερβίας, ZORK Jagodina, στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του EHF European Cup.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη, πραγματοποίησαν σκληρή προετοιμασία ενόψει των συγκεκριμένων δυνατών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Σερβία, δίνοντας μάλιστα και δύο νικηφόρα φιλικά κόντρα σε Πανόραμα και Πυλαία.

Ο Έλληνας τεχνικός, βλέπει το απουσιολόγιο του «λευκό» από θέμα τραυματισμών, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεση του την Λένα Μούρνου, η οποία βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball, εκπροσωπώντας την Εθνική ομάδα της χώρας μας.

Το εισιτήριο του αγώνα ανέρχεται στα 5€, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του γηπέδου, με την τιμή τους να είναι 20€.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ZORK Jagodina, ο Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς κανέναν τραυματισμό. Η μόνη απουσία θα είναι αυτή της Λένας Μούρνου, η οποία λείπει με την Εθνική Beach Handball στο Κατάρ. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό παρ'όλο των απουσιών που είχαμε λόγω υποχρεώσεων με Εθνικές Ομάδες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. είναι Πρωταθλήτρια Σερβίας και έχει αγωνιστικό ρυθμό αφού βρίσκεται στην 5η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει πολύ αναλύοντας τον αντίπαλο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Βέροιας, για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας, τον οποίο καλώ να μας στηρίξει στον αγώνα της Κυριακής, όποιος έγινε κόντρα στην Μουράτπασα».

Ο ΠΑΟΚ και οι ιθύνοντες του τμήματος, καλούν τον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στην Βέροια και να δώσει «φτερά» στα κορίτσια μας, ώστε να γίνει το μεγάλο πρώτο βήμα πρόκρισης. Όλοι μαζί δίπλα στις «Νταμπλούχες, όλοι μαζί δίπλα στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

«Ποτέ σου δεν θα παίζεις μόνος, να το ξες...»

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019
Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας
EHF Cup, 2ος προκριματικός γύρος
18:00, ΠΑΟΚ-ZORK Jagodina (Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)