Τις χόρεψε Σάλσα στην Γλυφάδα!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις «ισόβιες πρωταθλήτριες» στο λεκανοπέδιο Αττικής το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου, απέναντι στον Οδυσσέα Γλυφάδας, τον οποίο και φιλοδώρισαν με τέσσερα γκολ, και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο, με την Gisela «The Bomber» Betancourt να πρωταγωνιστεί.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτριες του ΠΑΟΚ άνοιξαν το σκορ στο 28' με ατομική προσπάθεια της Gisela Betancourt, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα η Κολομβιανή μπόμπερ διπλασίασε τα τερματά της με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και έστειλε τον Δικέφαλο στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στην επανάληψη η Gisela μετέτρεψε τον αγώνα σε «One Woman Show» και δεν άφησε περιθώρια στις αντιπάλους της να αντιδράσουν πετυχαίνοντας το 0-3 στο 49' πετυχαίνοντας το χατ-τρικ της. Ποιός σας είπε όμως ότι σταμάτησε εκεί;... στο 65' σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης, Οδυσσέας Γλυφάδας - ΠΑΟΚ 0-4.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος απέδειξε ότι για άλλη μία χρονιά είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου!

Ημίχρονο: 0-2
Τελικό: 0-4

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Φιλίππου):
Παπακωνσταντίνου, Πατέρνα (59' Βαρδαλή), Smiljkovic, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού, Γκάτσου (83' Ζώτου), Μήτκου, Πίτσιου (78' Στράντζαλη), Δημητρίου, Betancourt 4 (70' Δοϊρανλή), Πούλιου

ΑΕ Οδυσσέας Γλυφάδας - ΠΑΟΚ MORRIS 0-4