Mάντη: «Την Κυριακή βουτάμε στον μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης!»

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Για το 1ο event καλλιτεχνικής κολύμβησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 13:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, καθώς και για τη συμβολή του ΠΑΟΚ στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Β. Ελλάδα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr, η χορογράφος της ομάδας Σοφία Μάντη.

Για το γεγονός ότι αποτελείτε μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ... 
Για να είμαι ειλικρινής, είμαι χρόνια επαγγελματίας και έχω συνεργαστεί με πολύ κόσμο και σε ευρύ φάσμα, ωστόσο κάποιες συνεργασίες μοιάζουν να έχουν ένα ειδικό βάρος. Μια από αυτές είναι η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ . Η ιστορία ενός σωματείου σε επιφορτίζει με συγκεκριμένες ευθύνες, πράγμα που επιζητώ, γιατί ουσιαστικά με κάνει καλύτερη στην δουλειά μου, ωστόσο το ήθος και το ηθικό μιας ομάδας σε γεμίζει με δυνάμεις να αντιμετωπίσεις την όποια δυσκολία να προχωρήσεις μπροστά και να υλοποιήσεις τον οποίο σχεδιασμό.  Τα συναισθήματά μου είναι ποικίλα και χαίρομαι γι' αυτό. Κυρίαρχες δυο αισθήσεις, βαθιά συγκίνηση και αδημονία για σκληρή δουλειά. Η σκέψη, αλλά και η πράξη που σε τοποθετεί  ανάμεσα στα μέλη της  οικογένειας με το βαρύ όνομα του ΠΑΟΚ είναι απλά ανεκτίμητη.  

Θεωρείτε πως ο ΠΑΟΚ συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος στη Β. Ελλάδα;
Θα ξεκινήσω με μια φράση που τις τελευταίες μέρες έχω πει αρκετές φορές. Ο ΠΑΟΚ πρωτοπορεί! Τα δεδομένα είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει έμπρακτα, δημιουργώντας εκ του μηδενός ένα τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης, πράγμα που καμία από τις μεγάλες παραδοσιακές ομάδες πανελλαδικά δεν έχει κάνει ως τώρα. Συνεχίζει προσκαλώντας γνώστες, φτιάχνοντας dream coach team με την εισαγωγή της Χριστίνας Θαλασσινίδου στο προπονητικό τιμόνι, φροντίζει να καλέσει ως specialists εμένα και τον Κώστα Καφαντάρη για να ενδυναμωθεί το καλλιτεχνικό σκέλος και τοποθετεί εξαιρετική έφορο ώστε να ανταποκριθεί στο συνολικό οργανωτικό και αγωνιστικό προγραμματισμό. Τέλος, η Διοίκηση ακούει, συζητάει και ενσκήπτει απρόσκοπτα σε ό,τι ζητηθεί, παρέχοντας όλα τα μέσα για να ακουστεί δυνατά και καθαρά ή ανάγκη ύπαρξης του αθλήματος. Επιπροσθέτως η αγαστή συνεργασία, σε αυτά τα πρώτα βήματά μας, με την ΚΟΕ, είναι πολυτιμότατη. Για την ανάπτυξη του αθλήματος χρειάζονται πολλές φωνές και ο ΠΑΟΚ δήλωσε παρών.

Για τη διοργάνωση του 1ου event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος;
Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, να δουν από κοντά την μαγεία του αθλήματος. Ο ΠΑΟΚ με αυτό το  event, του οποίου εμψυχωτής είναι η μοναδική έφορός μας Αννίτα Γουδή, συστήνει στο ευρύ κοινό το άθλημα. Θα είμαστε παρόντες συντονίζοντας αυτή την γιορτή την γεμάτη εκπλήξεις για αγόρια και κορίτσια. Η Χριστίνα Θαλασσινίδου, ο Κώστας Καφαντάρης, εγώ και όλο το προπονητικό team θα είμαστε εκεί για να σας αποκαλύψουμε πως η καλλιτεχνική κολύμβηση είναι μια επιλογή άθλησης που κρύβει θησαυρούς. Ποικιλόμορφη, πολυδιάστατη μπορεί να καλύψει ανάγκες εκγύμνασης πολλών και διαφορετικών αντικειμένων. Κολύμβηση, χορός, ακροβατική γυμναστική, ρυθμική δανείζουν και δανείζονται σημεία τους. Την Κυριακή 20 Οκτώβρη στις 13.30 ελάτε να βουτήξουμε στον μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Ένας κόσμος απαιτητικός, πειθαρχημένος, όμορφος σε βάζει στην έννοια της ομάδας που έχει να προσφέρει οφέλη και δυνατές συγκινήσεις.