ZORK Jagodina-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για μια ιστορική πρόκριση θα αγωνιστεί το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, κόντρα στη «νταμπλούχο» Σερβίας ZORK Jagodina, στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 20:00.

Ο ΠΑΟΚ Mateco έκανε το καθήκον του μπροστά στον κόσμο του, καθώς στον πρώτο αγώνα στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, νίκησε την Jagodina με 25-23, και αγωνίζεται πλέον για την πρόκριση, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων υπέρ του.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του, συν τη Λένας Μούρνου, η οποία ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball στο Κατάρ, και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Σερβία.

Υπενθυμίζουμε πως περίπτωση παράτασης ισχύει μόνο εάν το σκορ είναι ίδιο (25-23), καθώς σε διαφορετική περίπτωση ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ.

Για την αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Η προετοιμασία της ομάδας για τον επαναληπτικό αγώνα έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η ομάδα θα παραταχθεί για αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα πλήρης, καθώς στην αποστολή βρίσκεται η Λένα Μούρνου, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Beach Handball. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και από ψυχολογικής πλευράς και πηγαίνουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε την πρόκριση που είναι και ο στόχος μας. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι για 60 λεπτά χωρίς να μας επηρεάσει το παραμικρό».

Μπορεί το σώμα μας να μην βρίσκεται στη Σερβία, αλλά όλες οι σκέψεις μας είναι μαζί σας κορίτσια, κάντε μας για ακόμη μία φορά περήφανους.

«Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ»

Σάββατο 19 Οκτωβρίου
Sportska hala JASSA
2ος αγώνας 2ης προκριματικής φάσης, EHF Cup
20:00 ZORK Jagodina-ΠΑΟΚ (Live από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)