Συνεχίζουμε...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Μετά το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής και την νίκη στο Παλατάκι απέναντι στον Παναθηναϊκό, σειρά για τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είχε η αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ εκτός έδρας, στην Αίθουσα 5 στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Ο Δικέφαλος φέτος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ελληνικό κορμό, με μόνο δύο αμερικανίδες στο ρόστερ του, ως φιλοσοφία διοίκησης στο πνεύμα του ερασιτεχνικού χαρακτήρα του αθλήματος. Με βάση αυτή την φιλοσοφία δεν είναι ποτέ δυνατό να θυσιάσει τα πιστεύω του στο βωμό μία πρόσκαιρης αγωνιστικής επιτυχίας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει και επιμένει στο χτίσιμο της ομάδας με Ελληνίδες κατά κύριο λόγο παίκτριες και ει δυνατόν από τις ακαδημίες του Συλλόγου, οι οποίες πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ πήγε στα αποδυτήρια με εις βάρος του σκορ, 41-25, για να φτάσουμε στο τελικό σκορ υπέρ του αντιπάλου, 83-40.

Επόμενος αγώνας για τον Δικέφαλο, εκτός έδρας στα Χανιά εναντίον του τοπικού ΟΑ στις 27 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 25-14, 41-25, 64-33, 83-40

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Καρλάφτη 4(1), Λύμουρα 9(2), Κωτούλα 5(1), Σύρρα 2, Μπουτσούκη, Ταρπάγκου 2, Κουμαντσιωτου, Καρακούλα, Τζέλου, Μούλιγκαν 12, Βαϊολετάμα 6, Κιλαζίδου.