Η βράβευση της Θαλασσινίδου και η πρόσκλησή της στο Ποσειδώνιο!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena την τεχνική σύμβουλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Συλλόγου κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου για τη μεγάλη προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.
 
Στην κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου απένειμε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Άρης Καρακούσης μία αναμνηστική φανέλα και μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές της ομάδας.
 
Η τεχνική σύμβουλος του Δικεφάλου, η οποία είναι επικεφαλής του 1ου event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 13:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, δήλωσε σχετικά:
 
«Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρο το Σωματείο για τη βράβευση! Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα, ενώ δεν κρύβω πως συγκινήθηκα, ήταν ένα συναίσθημα που είχα να νιώσω χρόνια... Όσον αφορά το αυριανό event, είναι η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα αφιερωμένη στο άθλημα και καλούμε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να γνωρίσουν το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης».


PHOTOSTORY