Ακόμα σκοράρει στα Γιάννενα

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών ο ΠΑΟΚ MORRIS ταξίδεψε στα Ιωάννινα, αντιμετώπισε την ομάδα ΓΠΟ Γιάννενα, την οποία και κέρδισε 0-6, και έκανε το δύο στα δύο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι "ισόβιες πρωταθλήτριες" μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μετουσιώσουν την κατοχή μπάλας σε τελικές ευκαιρίες. Στο 20' Η Μήτκου μετά από πάσα της Δοϊρανλή τρύπησε την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ με ιδανικό πλασέ από το σημείο του πέναλτι. Στο 25' η κεντρική αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Παπαδημητρίου, τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από το παιχνίδι, παίρνοντας το χειροκρότημα όλων των κοριτσιών αλλά και των θεατών που βρισκόντουσαν στο Epirus Arena.

Στο 32' η Δοϊρανλή με συρτή σέντρα βρήκε μέσα στην περιοχή την Μήτκου, η οποία ανατράπηκε αντικανονικά και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε η Πούλιου, και ευστόχησε για το 0-2. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η Δημητρίου βρήκε χώρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια στην τερματοφύλακα της ΓΓΠΟ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει ψηλά στο γήπεδο και στο 52' η Πούλιου εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και σκόραρε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα. Στο 61' ήρθε η σειρά της Betancourt, η οποία μετά από πάσα της Πατέρνα έκανε το 0-5, ενώ οκτώ λεπτά λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα 0-6.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος ήταν για άλλη μία φορά καταιγιστικός, και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου, στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ 64.

Ημίχρονο: 0-3

Τελικό: 0-6

Σκόρερς: Μήτκου, Πούλιου 2, Δημητρίου, Μπετανκούρ 2

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Νάση, Πατερνά (75' Ακριβάκη), Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Νεφρού (60' Στράντζαλη), Γκάτσου (45' Κακαμπούκη), Μήτκου, Πίτσιου, Δημητρίου, Δοϊρανλή (45' Betancourt), Πούλιου