Το 1ο Event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης!

paok
Κατηγορία: Καλλιτεχνική Κολύμβηση
Στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 το 1ο event Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Β. Ελλάδος, το οποίο διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ και συντόνισε η τεχνική σύμβουλος του Συλλόγου μας κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου.
 
Στο event έλαβαν μέρος ομάδες από τη Β. Ελλάδα, όπως ο ΟΘΑ Καβάλας και ο ΓΣ Δράμα 1986, καθώς και ο Νηρέας Χαλανδρίου από την Αθήνα.
 
Η εκδήλωση άνοιξε με επίδειξη χορευτικών και, στη συνέχεια, ακολούθησε η αξιολόγηση των αθλητών και αθλητριών από τους εξειδικευμένους προπονητές και χορογράφους.
 
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η εταιρία «Νοσοκόμα στο σπίτι», με την οποία συνεργάζεται ο Α.Σ. ΠΑΟΚ όσον αφορά την παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών στους αθλητές του, απένειμε τιμητική πλακέτα στην τεχνική σύμβουλο του Δικεφάλου, κα. Χριστίνα Θαλασσινίδου.
 
Η τεχνική σύμβουλος του Δικεφάλου, αναφερόμενη στο μεγάλο αυτό event, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Στο 1ο event είχαμε επίδειξη από πολλά σωματεία, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, καθώς και φιγούρες από τις αθλήτριες. Βέβαια, το επίπεδο στη Β. Ελλάδα δεν είναι τόσο υψηλό, όσο θα περιμέναμε, όμως με τη βοήθειά μας, τη σκληρή δουλειά και την υπομονή θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για τη βράβευση που μου έκαναν, τη Διοίκηση για τη συμβολή της, καθώς και όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση».


PHOTOSTORY