Φιλικοί αγώνες και ιατρικό δελτίο για Αποστόλου

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Την προετοιμασία του συνεχίζει κανονικά το τμήμα χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ελέω διακοπής αγώνων, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν στις 2 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της διακοπής των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» έδωσαν το Σάββατο στις 19 Οκτωβρίου φιλικό με την ομάδα της Πυλαίας, την οποία και νίκησαν με 37-24. Στο συγκεκριμένο φιλικό, ο προπονητής της ομάδας μας, Αλέξης Παπαβασίλης, είχε την ευκαιρία να δει πράγματα από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές, οι οποίοι του έδωσαν καλή εικόνα όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η ομάδα μας θα δώσει ακόμα έναν φιλικό αγώνα με τον Φοίβο Συκεών, και έπειτα θα μπει σε πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Bianco Monte Δράμας 1986, για την 5η αγωνιστική της Handball Premier.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Κώστας Τσεμσετζίδης παραμένει εκτός, ενώ η ατυχία χτύπησε πάλι τον Αλέξη Αποστόλου, του οποίου ο τραυματισμός υποτροπίασε και θα παραμείνει εκτός δράσης. Στα θετικά, ο Γιώργος Ελευθεριάδης επιστρέφει μεθοδικά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter