Νίκη για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Ν.Ο. Χανίων, του οποίου και επικράτησε με 14-9 τελικό σκορ, συνδυάζοντας μία εξαιρετική εμφάνιση με ένα  πολύ καλό αποτέλεσμα.
 
Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και, προηγήθηκαν με 1-0, ύστερα από εύστοχο γκολ του Λέκιτς. Αν και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, ο Γιάννης Παπάκος από το φουνταριστό έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο Δικέφαλο, 2-1. Οι Τζόρτζε Λέκιτς και Νίνο Μπλάζεβιτς, με δύο διαδοχικά γκολ, ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς στο +3, 4-1, σκορ με το οποίο έκλεισε η πρώτη περίοδος.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, κυριάρχησαν οι σφιχτές άμυνες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει τον ΠΑΟΚ προηγούμενο με δύο γκολ, 4-2.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Νίκος Σαρησάββας, γράφοντας το 5-2, έκανε την αρχή, με τον Γιώργο Καλαϊτζή να τον ακολουθεί, 6-2. Σειρά στο σκοράρισμα είχε ο Τζόρτζε Λέκιτς, ο οποίος έστειλε τη διαφορά στο +5, 7-2. Στην προσπάθεια αντίδρασης των αντιπάλων, οι οποίοι μείωσαν σε 7-3, απάντησε ο Νίκος Σαρησάββας, κάνοντας το 8-3 για τον ΠΑΟΚ. Τη διαφορά έριξαν και πάλι τα Χανιά στα τέσσερα γκολ, 8-4, όμως, οι νεαροί του Δικεφάλου, Γιάννης Κεχαλάρης και Πόλυς Προσινικλής ήταν αυτοί που «εκτόξευσαν» τη διαφορά στο +6, διαμορφώνοντας το 10-4 του τρίτου οκταλέπτου.
 
Αν και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, η κρητική ομάδα μείωσε σε 10-5, οι «ασπρόμαυροι», με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ανέβασαν τη διαφορά, ύστερα από εύστοχα σουτ των Χρήστου Παυίδη, Γιάννη Παπάκου και Δημήτρη Σγουρίδη, στο +8, 13-5. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν τη δική τους αντίδραση, με δύο σερί γκολ, 13-7, ωστόσο, πλέον όλα είχαν κριθεί... Μόλις 1:40 πριν τη λήξη, ο νεαρός Δημήτρης Σγουρίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, 14-7. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 14-9, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται νικητής του αγώνα!
 
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και σχήματα, με όλους τους αθλητές να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση, ενώ τα πρώτα του γκολ στην Α1 Κατηγορία πέτυχε ο 17χρονος Δημήτρης Σγουρίδης!
 
ΠΑΟΚ Prima Holidays - Ν.Ο. Χανίων: 14-9

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 2, Λέκιτς 3, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 2, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης 1, Παπάκος 2, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Βοζικής, Νικολαΐδης