Τα «αποκαλυπτήρια» του ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 24/10/2019

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, για τα «αποκαλυπτήρια» του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας και του κεντρικού χορηγού του τμήματος, της εταιρίας Mateco.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, τον λόγο πήρε πρώτος ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κο Ιβάν Σαββίδη, για όλη την στήριξη που παρέχει όλο αυτό το διάστημα στο τμήμα, καθώς και τον κύριο χορηγό του τμήματος, την εταιρία Mateco και προσωπικά τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κο Αντώνη Τσαλόπουλο, πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Είναι μια ευχάριστη μέρα για εμάς. Είναι τιμή μας να έχουμε δίπλα μας έναν χορηγό όπως ο κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός για τα ασπρόμαυρα αισθήματα του. Εύχομαι φέτος να χαρεί μαζί μας όλες τις επιτυχίες που θα πετύχουμε την χρονιά που έρχεται. Ήδη έχουμε κάνει μια αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις κυνηγάμε το «νταμπλ». Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος στάθηκε αρωγός για να αγωνιστεί η ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τέλος, θέλω να κάνω μια αναφορά στην άτυχη της φετινής χρονιάς, Φωτεινή Νούσια, η οποία υπέστη ρήξη χιαστών. Από την μεριά μας, θέλω να επισημάνω ότι θα είναι η πρώτη παίκτρια που θα σηκώσει τα τρόπαια που θα κατακτήσουμε».

Δεύτερος τον λόγο πήρε, ο χορηγός του τμήματος, ιδιοκτήτης της εταιρίας «Mateco» και πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

«Όπως και πέρσι που ήταν η πρώτη χρονιά που συνεργαστήκαμε, τα αποτελέσματα ήτανε ιδανικά θα έλεγα, με την κατάκτηση του νταμπλ, και πιστεύω και φέτος με την ίδια υποστήριξη, να το ξανά πετύχουμε. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και θα τα ξαναπούμε στο τέλος της σεζόν με δύο τίτλους».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον έφορο της ομάδας, κο Δημήτρη Χασεκίδη, δηλώνοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον χορηγό μας, κο Αντώνη Τσαλόπουλο, για τις παροχές που μας δίνουν και την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στόχος της νέας χρονιάς, δεν είναι άλλος από την διατήρηση των κεκτημένων».

Τέλος, τον λόγο πήρε η αθλήτρια, Αγνή Ζυγούρα, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω από την μεριά μου, τον κο Κατσαρή και τον κο Τσαλόπουλο, για την προσφορά τους, καθώς χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σαν αθλήτρια, εκπροσωπώντας τις συμπαίκτριες μου, θέλω να πω ότι είμαστε περήφανες που στις στολές μας έχουμε την εταιρία «Mateco». Θέλω να ευχηθώ μία καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς, και στο τέλος να φτάσουμε πάλι στην κορυφή με την κατάκτηση του «νταμπλ» όπως πέρσι. Καλό ξεκίνημα στην πρεμιέρα με την Άρτα, και όλα να πάνε καλά με υγεία».


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ