Φωτεινή γρήγορα κοντά μας!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ενόψει της πρεμιέρας της Α'1 Εθνικής Κατηγορίας Χειροσφαίρισης Γυναικών, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 16:00. 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Σερβία, έδωσε ρεπό, και τις επόμενες μέρες δούλεψε τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική τακτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ Mateco στο παιχνίδι της πρεμιέρας. 

Παράλληλα, με χρήση βίντεο-ανάλυσης, ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να δείξει στις παίκτριες του, τα λάθη τα οποία έγιναν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γιαγκόντινα, δίνοντας βαρύτητα στην επίλυση τους.

Το δυσάρεστο νέο της προετοιμασίας για το παιχνίδι της πρεμιέρας, έρχεται από την Φωτεινή Νούσια, η οποία υπέστη ρήξη χιαστού στην προπόνηση της Τετάρτης, και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. 

Ο ΠΑΟΚ και οι ιθύνοντες του τμήματος, εύχονται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια μας, να επιστρέψει δυνατή, και ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Συλλόγου μας, να πανηγυρίσει κάθε επιτυχία! 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter