Άρτεμις Αναστασίου: «Μόνο ΠΑΟΚάρα!»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Την πρώτη της συνέντευξη με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, παραχώρησε στο acpaok.gr, η αθλήτρια Στίβου του Συλλόγου μας, Άρτεμις Αναστασίου.


Αναλυτικά:

Άρτεμις, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι;


«Πρώτα απ’όλα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Χαρούμενη για πάρα πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι πλέον ανήκω σε μία ομάδα που απ’ότι βλέπω κάνει μία μέγαλη προσπάθεια στο κομμάτι του στίβου και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Επιπλέον, αισθάνομαι περήφανη που έχω έρθει στο ιστορικό σωματείο του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι εδρεύει στη Θεσσαλονίκη με χαροποιεί ιδιαίτερα διότι αγαπάω αυτή την πόλη».

Από την πρώτη σου συμμετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ως Παγκορασίδα μέχρι και σήμερα , βρίσκεσαι κάθε χρόνο στο βάθρο των μεταλλίων. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος;

«Πρωταρχικός μου στόχος για φέτος είναι η υγεία μου διότι αντιμετώπισα αρκέτα προβλήματα τραυματισμών στο παρελθόν. Εάν όλα πάνε καλά στην προετοιμασία μου, θα ήθελα να κάνω μία καλή επίδοση στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τον ανοιχτό στίβο, θα ήθελα σίγουρα να κατέβω τα 24 δευτερόλεπτα στα 200μ. (ατομικό ρεκορ 24.02) και να εκπροσωπήσω όσο το δυνατόν καλύτερα το σύλλογο μου τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλήμα Νέων όσο και στο Γυναικών. Στο μυαλό μου είναι φυσικά και οι Μεσογειακοί αγώνες Νεών. Υγεία να έχουμε!».

Οι προπονήσεις σου θα συνεχίσουν να γίνονται στην Αθήνα;

«Ναι, εκεί θα συνεχίσει να είναι η βάση μου, στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό τη καθοδήγηση του προπονητή μου κ.Μιχάλη Αναγνώστου, ο οποίος στήριξε απόλυτα την απόφασή μου να ενσωματωθώ στο σύλλογο του ΠΑΟΚ.
Το Δεκέμβρη θα αναχωρίσουμε για ένα μήνα με προορισμό τη Νότιο Αφρική, ώστε να πραγματοποιήσω το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μου σε καλές θερμοκρασίες και υψόμετρο».


Είσαι μία αθλήτρια με πολλά σωματικά προσόντα (σ.σ 1.84 ύψος) και αρκετές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο αλλά και συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα, οπότε σίγουρα δέχθηκες αρκετές προτάσεις για μεταγραφή. Τι σε έκανε να επιλέξεις τον ΠΑΟΚ;

«Πράγματι δέχθηκα αρκετές προτάσεις όμως πέρα από κάθε τι άλλο , για εμένα έχει μεγάλη σημασία ο ανθρώπινος παράγοντας και ο παράγοντας της επικοινωνίας. Γνωρίζοντας λοιπόν προσωπικά την έφορο του Τμήματος Στίβου κ. Τάνια Κεραμυδά, ήμουν πεπεισμένη πως θα έχουμε άψογη συνεργασία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ για ένα τόσο μεγάλο σωματείο.
Επειδή όμως θεωρώ ότι τα καλά πρέπει να λέγονται, επιτρέψτε μου να πω ότι η κ. Κεραμυδά αγαπάει πραγματικά το Τμήμα και προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις με μεγάλο ζήλο, γεγονός που με έκανε να νιώσω μεγάλη σιγουριά και θέληση να συμμετέχω και να συμβάλλω με τον τρόπο μου».


Σε καλοσωρίζουμε λοιπόν και εμείς στο σύλλογο και στο Τμήμα Στίβου και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πετύχεις κάθε σου στόχο!

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλώς σας βρήκα! Μόνο ΠΑΟΚΑΡΑ!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter