ΠΑΟΚ Mateco- Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

«Πρεμιέρα» στο νέο πρωτάθλημα, για τον «Νταμπλούχο» Ελλάδος ΠΑΟΚ Mateco, o οποίος αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη ολοκλήρωσε μια επίπονη προετοιμασία με απόλυτη επιτυχία, ενώ οι ευρωπαϊκοί αγώνες για τις προκριματικές φάσεις του EHF European Cup έδωσαν άλλη αίγλη στην φετινή χρονιά του Δικεφάλου που αναμένεται συναρπαστική. 

Απέναντι του στην πρεμιέρα, βρίσκει την πολυνίκη του θεσμού, Αναγέννηση Άρτας.

Στα αγωνιστικά νέα, η μακροχρόνια απουσία της Κατερίνας Βαφειάδου και ο πρόσφατος σοβαρός τραυματισμός της Φωτεινής Νούσια, η οποία υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει όλη την χρονιά, είναι οι μοναδικές απώλειες. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τους φίλους του ΠΑΟΚ να σταθούν δίπλα στις «Νταμπλούχες» στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και να τις δώσουν φτερά για την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ», ο αγώνας θα μεταδοθεί από τον επίσημο λογαριασμού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube, σε μία παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Συλλόγου μας και χορηγίας-προσφοράς της εταιρίας «Mateco». 

Για την αναμέτρηση μίλησε στο acpaok.gr, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης:

«Καταρχάς να ευχηθώ υγεία πάνω απ' όλα σε όλες τις αθλήτριες. Για εμάς η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά αν εξαιρέσουμε τον τραυματισμό της Φωτεινής Νούσια, στην οποία εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Είχαμε την τύχη να παίξουμε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξη του νέου πρωταθλήματος. Παίζουμε απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη όπως είναι η Αναγέννηση Άρτας, την οποία σεβόμαστε. Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να πάρει τη νίκη, το οποίο άλλωστε είναι και το ζητούμενο».


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019
1η αγωνιστική, Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών
Ε.Γ. Μίκρα 3
16:00, ΠΑΟΚ Μateco - Αναγέννηση Άρτας (LIVESTREAMING από το επίσημο κανάλι στο youtube ACPAOK / Α.Σ. ΠΑΟΚ)