Η νίκη για την Θεσσαλονίκη!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Ξεκίνημα με το δεξί για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ Mateco στις εγχώριες διοργανώσεις, στο «σπίτι του χάντμπολ» στην Μίκρα, όπου αντιμετώπισε και νίκησε την Αναγέννηση Άρτας, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου.

Με όπλα, το γεμάτο ρόστερ, το μέταλλο του πρωταθλητή, την σκληρή προετοιμασία, που πραγματοποίησε και το θετικό κλίμα της ομάδας, ο Δικέφαλος επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδας μας προηγούμενη 4-0, με τρομερή αμυντική λειτουργία, η οποία ύψωσε Σινικό τείχος μπροστά από την εστία της Camboim. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την εκπληκτική άμυνα των κοριτσιών του coach Πελεκίδη να δίνει στην ομάδα πλουλαρισμό επιθετικών λύσεων και κατά συνέπεια, διαφορά 6 τερμάτων, ενώ το πρώτο γκολ ο ΠΑΟΚ Mateco το δέχτηκε στο 16ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ο Δικέφαλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 8 γκολ διαφορά, 13-5.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Mateco έπιασε το παιχνίδι απ'όπου το άφησε και στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανέβασε την διαφορά στα 9 γκολ. Το επιθετικό transition των νταμπλούχων έκανε θαύματα και δεκατρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα η διαφορά ήταν στο «double score» 19-8. Ο Δικέφαλος δεν σταμάτησε ποτέ και με σπασμένα τα φρένα ανέβασε την ψαλίδα στα 13 γκολ και διαμφόρωσε το τελικό σκορ του αγώνα στο 26-13.

Διακρίθηκαν όλες οι αθλήτριες που πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ η ομάδα βάλθηκε από την αρχή να αποδείξει ότι είναι το φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ Mateco η εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα Honda Πανόραμα, το επόμενο Σάββατο, 2 Νοεμβρίου.

Πεντάλεπτα:2-0, 4-0, 6-0, 8-2, 10-3, 13-5, 15-6, 16-7, 18-9, 18-9, 22-11, 26-13

Η Σύνθεση του ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): 
Χατζηπαρασίδου 7, Ευμορφίδου, Γκάτζιου 7, Κρίτζαλη 1, Μεντεσίδου, Νίκολιτς 2, Καμπόιμ, Φερφόλια 3, Ζυγούρα 3, Βαφειάδου, Παναγιωτίδου 2, Σαμολαδά 1, Κωστοπούλου, Ματαρώνα, Μούρνου, Τσικνάκη