Άνετη επικράτηση επί της Ελπίδος Αμπελοκήπων!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Στην 3η αγωνιστική του League Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019 την Ελπίδα Αμπελοκήπων, της οποίας επικράτησε με 0-3 σετ και διατηρώντας το αήττητο, προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.
 
Ο Δικέφαλος, ο οποίος παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με τους: Φιλίποφ, Ιλίνιχ, Μάρσαλ, Άλμπο, Χαραλαμπίδης και Τακουρίδη στην αρχική του σύνθεση, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-3, αντεπιτέθηκε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 5-5 και πέρασε μπροστά στο σκορ, 6-10. Οι «ασπρόμαυροι», βρίσκοντας επιθετικές λύσεις και παίζοντας σκληρά στην άμυνα, ανέβασαν σταδιακά το δείκτη του σκορ στο +8, 12-20, σημείο στο οποίο, οι αντίπαλοι έβγαλαν τη δική τους αντίδραση, μειώνοντας σε 16-20. Οι παίκτες του Κώστα Δεληκώστα δεν άφησαν περιθώρια, όμως, και, έκαναν το 0-1 σετ με 21-25 τελικό σκορ.
 
Στα ίδια πλαίσια κύλησε και το δεύτερο σετ, στο οποίο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4, όταν ο Δικέφαλος, εκμεταλλευομένος τα λάθη της Ελπίδας προηγήθηκε με 4-7, αρχικά, και ανέβασε τη διαφορά στη συνέχεια στο +10, 5-15. Τα λάθη των αντιπάλων “έστειλαν” τη διαφορά στο +12, 8-20, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται νικητής και του δεύτερου σετ, με 14-25 τελικό σκορ.
 
Στο τρίτο σετ, οι παίκτες του Δικεφάλου διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό με τα δύο προηγούμενα, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, 3-6 και διατηρώντας το μέχρι και το 6-9, οπότε και η Ελπίδα έβγαλε τη δική της αντίδραση, ισοφαρίζοντας σε 9-9. Οι «ασπρόμαυροι» ξαναπήραν το προβάδισμα, 9-12 και 10-13 και, σταδικά, ανέβασαν το δείκτη του σκορ, 12-18, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 19-25 και της νίκης με 0-3 σετ.
 
Ο Δικέφαλος, με σοβαρότητα και συγκέντρωση, πραγματοποίησε στη σημερινή αναμέτρηση μία πολύ καλή εμφάνιση και ολοκλήρωσε επιτυχώς την παρουσία του στα προημιτελικά του League Cup.

Στη σημερινή αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ είχε δίπλα τους πιστούς οπαδούς του, οι οποίοι του έδωσαν την ώθηση να φτάσει εύκολα στη νίκη!
 
Πλέον, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, όπου υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena.

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΠΑΟΚ: 0-3

Αναλυτικά τα σετ: 21-25, 14-25, 19-25