Το αφιέρωμα της Volley League στον ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Επιχείρηση ανακατάληψης της κορυφής

Με αυτό τον τίτλο, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, σκιαγραφεί το προφίλ και τους στόχους του νέου ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2019-20.

Αναλυτικά το κείμενο της Volley League:

Με στόχο να επιστρέψει στο θρόνο του πρωταθλητή ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ έκανε μία νέα και δυνατή ομάδα που στηρίζεται σε δίδυμο Κουβανών αλλά και σε νέο προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα που αντικατέστησε τον Γιούρι Φιλίποφ.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τους Κουβανούς Σαντοβάλ, Άλμπο που είναι κεντρικός και διαγώνιος αντίστοιχα αλλά το μεγάλο αστέρι είναι ο Ρώσος Ντμίτρι Ιλίνκχ που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός της ρωσικής Λίγκας. Μεγάλο αστέρι είναι και ο Καναδός ακραίος Στίβεν Μάρσαλ, ενώ λίμπερο θα είναι ο Γιώργος Στεφάνου που πέρυσι αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό. Αποκτήθηκαν ακόμα και οι Σωτηρίου, Χαραλαμπίδης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:

«Κατά την άποψη μου θεωρητικά υπάρχουν τρία γκρουπ δυναμικότητας. Τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός, ο Φοίνικας και Κηφισιά ακολουθούν. Οι δύο πρώτοι περιμένω να ενισχυθούν το Δεκέμβριο. Στο τρίτο γκρουπ είναι οι υπόλοιπες ομάδες, που το χαρακτηριστικό για την παραμονή τους θα πρέπει να έχουν διάρκεια και να ξεπεράσουν διοικητικά και οικονομικά εμπόδια. Εύχομαι να υπάρξει πρόοδος στη Λίγκα, να τηρούνται στο ακέραιο οι κανόνες και να εκλείψουν οι… μικροπολιτικές».

Έδρα του ΠΑΟΚ είναι το PAOK Sports Arena στην Πυλαία χωρητικότητας 8.000 θεατών.

Πηγή: paokvolley.gr