ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Επιτελούς δράση! Μετά την διακοπή δύο εβδομάδων λόγω Εθνικών Ομάδων, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Bianco Monte Δράμα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος «τρέχει» ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να ανέλθει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία, κοιτάζοντας παιχνίδι με το παιχνίδι ακόμα ψηλότερα. 

Ο Αλέξης Παπαβασίλης, έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες, πλην των δύο μακροχρόνιων τραυματιών, Αποστόλου και Τσεσμετζίδη. 

Απέναντι του, μια ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει την σεζόν με δύο νίκες απέναντι σε Φίλιππο Βέροιας και Πυλαία, και δύο ήττες εντός προγράμματος απέναντι σε Αερωπό Έδεσσας και Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος, καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών του Δικεφάλου, και όλοι μαζί να προσθέσουν ακόμα μια νίκη στο «σακούλι». 

Για την αναμέτρηση με την Bianco Monte Δράμα, ο προπονητής της ομάδας μας, Αλέξης Παπαβασίλης, δήλωσε: 

«Είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Δράμα. Θέλουμε να δείξουμε την κυριαρχία μας στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή της αναμέτρησης και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Στόχος μας είναι να εμπεδώσουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, ο αγώνας θα μεταδοθεί με εικόνα, ήχο και περιγραφή στο επίσημο κανάλι του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube, σε μία παραγωγή Γραφείου Τύπου ΠΑΟΚ και χορηγίας του ξενοδοχείου «Porto Koufo» στην Σιθωνία Χαλκιδικής. 
 


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019
5η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
18:00, ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα (LIVESTREAMING από το επίσημο κανάλι στο youtube ACPAOK / Α.Σ. ΠΑΟΚ)