Κρατάει τη νίκη και συνεχίζει

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier την ομάδα της Bianco Monte Δράμας 86 στο κλειστό της Νεάπολης, του οποίου και επικράτησε με 31-27 σκορ.
 
Ο Δικέφαλος, παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να περάσει μπροστά, 5-3, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς πήγε στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 16-15.
 
Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 16-16, με τους «ασπρόμαυρους» να παίρνουν και πάλι το προβάδισμα και να χτίζουν μία διαφορά των +3 γκολ, 21-18, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 31-27.
 
Στη σημερινή αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να είναι επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου ήταν σοβαροί στις επιλογές του επιθετικά, έκαναν καλό transition game, ενώ όλοι οι αθλητές διακρίθηκαν για το πάθος και τη θέλησή τους για τη νίκη!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά κρατάει τους δύο βαθμούς της νίκης, το οποίο είναι το ζητούμενο σ' έναν μαραθώνιο πρωταθλήματος. 
 
Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στη γειτονική Βέροια, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Φίλιππο το Σαββατο 9 Νοεμβρίου 2019.

ΠΑΟΚ - Bianco Monte Δράμα 86: 31-27

ΠΑΟΚ
 (Παπαβασίλης): Κεσίδης 1, Π. Κωστακίδης 2, Παλάσκας 8, Μπαλτατζής, Παπαβασίλης 2, Κοκώνης 4, Ελευθεριάδης, Γιαννακίδης, Πετρίδης 1, Τσαναξίδης 5, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος 1, Μαστορογιάννης 2, Κυπραίος 2, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς 3.