Ανακοίνωση!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 02/11/2019
 
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα του τμήματος καλαθοσφαίρισης γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με τον Α.Ο. Σπόρτιγκ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.
 
Η αναβολή οφείλεται σε ενημέρωση που έλαβε το Σωματείο μας από την ΕΟΚ, περί ανάκλησης της άδειας μετάδοσης του αγώνα μέσω livestream στο επίσημο κανάλι στο youtube, μετά από παρέμβαση της ΕΡΤ, καθώς όπως αναφέρει η ΕΟΚ στο σχετικό έγγραφο, η δημόσια τηλεόραση την ενημέρωσε πως απαγορεύεται η μετάδοση των αγώνων της Α2 Κατηγορίας Ανδρών και της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.
 
Ο ΠΑΟΚ, με απόλυτη εμπιστοσύνη προς τον Πρόεδρο κ. Βασιλακόπουλο και το Δ.Σ. της ΕΟΚ, είναι σίγουρος ότι θα προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εν τη γενέσει του για το καλό του αθλήματος που υπηρετούμε.
 
Ζητούμε δημόσια συγγνώμη από το χορηγό του αγώνα, την εταιρεία Stergiou S.A., την οποία και ευχαριστούμε για την ευγενική κίνησή της να υποστηρίξει τη μετάδοση του αγώνα.
 
Είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον θα είναι και πάλι κοντά μας!

Ο ΠΑΟΚ, πάντα πρωτοπόρος στην προάσπιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, γνωρίζει ότι η πρωτοπόρα ενέργεια προβολής των αθλητών του, μέσα από το επίσημο κανάλι στο youtube στηρίζει τους αθλητές και τους χορηγούς στους δύσκολους καιρούς του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Με σημερινή, επείγουσα, επιστολή της, η ΕΡΤ , μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται η ζωντανή μετάδοση αγώνων (και διαδικτυακής) των Εθνικών Πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και της Α1 Γυναικών.

Ως εκ τούτου, οι άδειες που σας δόθηκαν για τους αγώνες Ολυμπιακός ΣΦΠ- ΑΟ Αμύντας (02/11/2019), ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων- Οίαξ Ναυπλίων (02/11/2019), Παναθηναϊκός ΑΟ- ΑΣ Νίκη Λευκάδας (03/11/2019), ΑΣ ΠΑΟΚ-ΑΟ Σπόρτιγκ (03/11/2019) και ΟΑ Χανίων-Ολυμπιακός ΣΦΠ (03/11/2019) ανακαλούνται.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ