Την Δευτέρα το «Παλατάκι» μας καλεί!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Επιτέλους δράση! Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ο.Σ.Φ.Π την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της «πρεμιέρας» της νέας Volleyleague.

Ο Δικέφαλος ξεκινάει από το «σπίτι» του το ταξίδι του στο νέο πρωτάθλημα, και τι καλύτερο η αφετηρία να συνοδεύεται με μεγάλο ντέρμπι.

Ο «Κυπελλούχος» ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και να δείξει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τις διαθέσεις του, με το ρόστερ που διαμορφώθηκε την καλοκαιρινή περίοδο να του επιτρέπει να θέτει τέτοιους στόχους.

Ο προπονητής, Κώστας Δεληκώστας, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ο Δικέφαλος θέλει τον κόσμο δίπλα του, καθώς γνωρίζει πως με την συμβολή του, οι «ασπρόμαυροι» παίκτες θα έχουν φτερά στα πόδια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μάνα του Συλλόγου, καλεί με την σειρά της τον μεγάλο Λαό της ομάδα μας, να στηρίξει από την πρώτη κιόλας μέρα τον βολεϊκό ΠΑΟΚ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την «πρεμιέρα» με τον καλύτερο τρόπο.

«Εμπρός αετέ... Δικέφαλε!»


Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019
1η αγωνιστική, Volleyleague
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Ο.Σ.Φ.Π. (ΕΡΤ3)