Δύο χρυσά και 11 νίκες στην Σουηδία για τους παλαιστές μας

paok
Κατηγορία: Πάλη

Με δύο χρυσά μετάλλια και συνολικά 11 νίκες, ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο Διεθνές τουρνουά Vesteros, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Σουηδία, το τμήμα πάλης του Συλλόγου μας. 

Πιο αναλυτικά:

Στην κατηγορία των 82 κιλών, ο αθλητής μας, Ηλίας Παγκαλίδης, με απολογισμό τριών νικών, κατετάγη πρώτος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των 130 κιλών, ο αθλητής μας, Σωτήρης Λιγκοβανλής, με απολογισμό μίας νίκης, κατετάγη πρώτος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο

Στην κατηγορία των 72 κιλών, ο αθλητής μας, Γιώργος Σωτηριάδης, με απολογισμό τριών νικών και μίας ήττας, κατετάγη πέμπτος. 

Στην κατηγορία των 77 κιλών, ο αθλητής μας, Παναγιώτης Πεπές, με απολογισμό μίας νίκης και μίας ήττας λόγω τραυματισμού, κατετάγη όγδοος. 

Στην κατηγορία των 87 κιλών, ο αθλητής μας, Αβραάμ Σωτηριάδης, με απολογισμό τριών νικών και δύο ηττών, κατετάγη τέταρτος.

Αξίζει να σημειωθεί, πως δίπλα στην προσπάθεια των αθλητών μας, βρέθηκε ο Λαοκράτης Κεσσίδης, ο οποίος μέσω της εμπειρίας του έδωσε άλλο τόνο και ψυχολογία στους αγώνες των παλαιστών μας. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter