Παμβοχαϊκός-ΠΑΟΚ 2η αγωνιστική

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, καλείται να αφήσει πίσω την ήττα στην πρεμιέρα, και επιστρέψει στις νίκες, ξεκινώντας από το παιχνίδι του Σαββάτου στο Βραχάτι, με αντίπαλο την ομάδα του Παμβοχαϊκού, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων δήλωσε:

“Ο Παμβοχαϊκός τα τελευταία χρόνια διαθέτει ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του.Το ρόστερ του αποτελείται από έμπειρους Έλληνες παίκτες και έναν Αμερικανό κεντρικό που θα εμφανιστεί πρώτη φορά. Έχουμε επικεντρωθεί στο κομμάτι του παιχνιδιού μπλοκ-άμυνα που πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη βελτίωση που θα φανεί σύντομα.

Εργάστηκα 3,5 χρόνια στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε από τους μικρότερους προϋπολογισμούς στην κατηγορία.Η ομάδα είχε πολύ καλές πορείες γιατί η διοίκηση,ο προπονητής και οι παίκτες είχαν άψογη συνεργασία. Το μοντέλο ήταν,ταλαντούχοι παίκτες που έπρεπε να βελτιωθούν σε ένα πολύ οργανωμένο περιβάλλον. Ευχαριστώ προσωπικά τους κυρίους Σταμπεδάκη,Πρεδάρη,Γκουμότσιο. Μην ξεχνάμε ότι με αυτό το μοντέλο, καλύφθηκε χρέος άνω των 200.000 ευρώ.

Αυτά όλα βέβαια ανήκουν στην ιστορία…Τώρα εργάζομαι για τον ΠΑΟΚ και αυτό που ζητάμε είναι νίκη για για το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς απώλειες”.

Παμβοχαικός και ΠΑΟΚ συναντιούνται για 25η φορά σε όλες τις διοργανώσεις, από την αγωνιστική περίοδο 2011-12 μέχρι σήμερα. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος μετρούν 15 νίκες (12 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) ενώ ηττήθηκαν 9 φορές, με την τελευταία ήττα να είναι στην 16η αγωνιστική της περασμένης σεζόν με 3-1 εκτός έδρας.

Η αποστολή του Δικεφάλου ταξιδεύει την Παρασκευή και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης

Επόπτες: Σπίνας, Σιακαβέλλας, Γραμματεία: Καρατζογλίδου

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00, στο Γυμναστήριο “Γ.Τριαντάφυλλος” Βόχας.

Πηγή: paokvolley.gr