Κώστας Δεληκώστας: «Η βελτίωση θα φανεί σύντομα»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Η αναμέτρηση του δικεφάλου με τον Παμβοχαϊκό, έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Κώστα Δεληκώστα, ο οποίος επιστρέφει στο Βραχάτι, αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 2η αγωνιστικής, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, καθώς υπήρξε προπονητής στην ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του …

“Ο Παμβοχαϊκός τα τελευταία χρόνια διαθέτει ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα του. Το ρόστερ του αποτελείται από έμπειρους Έλληνες παίκτες και έναν Αμερικανό κεντρικό που θα εμφανιστεί πρώτη φορά. Έχουμε επικεντρωθεί στο κομμάτι του παιχνιδιού μπλοκ-άμυνα που πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη βελτίωση που θα φανεί σύντομα.

Εργάστηκα 3,5 χρόνια στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε από τους μικρότερους προϋπολογισμούς στην κατηγορία. Η ομάδα είχε πολύ καλές πορείες γιατί η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες είχαν άψογη συνεργασία. Το μοντέλο ήταν, ταλαντούχοι παίκτες που έπρεπε να βελτιωθούν σε ένα πολύ οργανωμένο περιβάλλον. Ευχαριστώ προσωπικά τους κυρίους Σταμπεδάκη, Πρεδάρη, Γκουμότσιο. Μην ξεχνάμε ότι με αυτό το μοντέλο, καλύφθηκε χρέος άνω των 200.000 ευρώ.

Αυτά όλα βέβαια ανήκουν στην ιστορία…Τώρα εργάζομαι για τον ΠΑΟΚ και αυτό που ζητάμε είναι νίκη για το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς απώλειες”.

Πηγή: paokvolley.gr