ΠΑΟΚ Prima Holidays - Α.Ο.Π. Φαλήρου

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays επιστρέφει στο θεσμό του πρωταθλήματος, υποδεχόμενος το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Α.Ο.Π. Φαλήρου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του κυπέλλου να αποτελεί ένα επιτυχημένο τεστ, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ψυχολογία των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Με τον αγώνα του πόλο να αποτελεί το μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι όλο το σαββατοκύριακο, οι υπεύθυνοι του τμήματος, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες καλούν τον κόσμο να είναι δίπλα τους, αφ' ενός για να αποκτήσει συνθήκες "έδρας" το Ποσειδώνιο και αφ' ετέρου για να τους δώσει την ώθηση για τη νίκη!

Το ιατρικό δελτίο είναι καθαρό, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Πάνου Βέργου, ο οποίος θα αποφασίσει για την τελική 15άδα στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο αθλητής του Δικεφάλου, Χρήστος Παυλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Το αυριανό παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Εάν αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα στην άμυνα και ακολουθήσουμε το πλάνο μας ως ομάδα, θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Θέλουμε να διατηρήσουμε το απόλυτο των νικών στην έδρα μας και για το λόγο αυτό καλούμε τον κόσμο δίπλα μας, καθώς πάντα μας δίνει έξτρα ώθηση και κίνητρο για την νίκη».

Πάμε ΠΑΟΚ! Πάμε Ποσειδώνιο...

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019
7η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ Prima Holidays - Α.Ο.Π. Φαλήρου