Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση που κλείνει την 4η αγωνιστικής της Volley League γυναικών 2019-20.

Η ομάδα του Μιχάλ Μάσεκ, θα ταξιδέψει στη Αθήνα, με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τις δυο συνεχόμενες νίκες της ομάδας, έχοντας σκοπό να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, σε μια αναμέτρηση που αποτελεί ένα δυνατό τεστ για τις ασπρόμαυρες.

Οι δυο ομάδες μοιράζονται, μαζί με τον Πανναξιακό, τη δεύτερη θέση, έχοντας 7 πόντους, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη (2-3) επί του Παναθηναϊκού και τον ΠΑΟΚ από την νίκη με 3-0 επί του Ηλυσιακού στην Μίκρα.

Η κεντρικός του ΠΑΟΚ, Ιωάννα Πολυνοπούλου, σχολίασε για το παιχνίδι:

“Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα είναι από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία μας όλη την εβδομάδα έχει πάει πολύ καλά και θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο έτοιμοι, να δώσουμε το 100% μας και να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι”.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν και η αποστολή αναχωρεί για την Αθήνα το Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μενεσλής, Παρατηρητής: Γεωργουλέας

Επόπτες: Κυργιαλάνη, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Νυδριώτη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Πηγή: paokvolley.gr


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
4η αγωνιστική, Volleyleague Γυναικών
Κ. Γ. «Μελίνα Μερκούρη»
19:30, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (ΕΡΤSports HD)