«Κάστρο» το Ποσειδώνιο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής τον Α.Ο.Π. Φαλήρου, του οποίου και επικράτησε με 10-9, παίρνοντας τη νίκη και διατηρώντας το απόλυτο των νικών στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να προηγηθεί από την αρχή του οκταλέπτου με 2-0. Οι αντίπαλοι μείωσαν σε 2-1, με τους «ασπρόμαυρους» να μην το αφήνουν έτσι και να ανεβάζουν και πάλι τη διαφορά στο +2, 3-1, με γκολ του Μπλάζεβιτς. Με τις δυνατές άμυνες να κυριαρχούν, το 3-1 διατηρήθηκε μέχρι την εκπνοή της περιόδου, οπότε και με κερδισμένο πέναλτι, ο Γιώργος Καλαϊτζής διαμόρφωσε το επιμέρους σκορ του οκταλέπτου σε 4-1.  

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι, με δύο σερί εύστοχα σουτ, έριξαν τη διαφορά στο ένα γκολ, 4-3. Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν εστία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους αντιπάλους τελικά να ισοφαρίζουν σε 4-4, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και προηγήθηκαν για πρώτη φορά στον αγώνα, 4-5, με τους παίκτες του Δικεφάλου να αντιδρούν άμεσα, φέρνοντας ξανά το σκορ στα ίσια, 5-5, με γκολ του Κεχαλάρη, ενώ λίγο αργότερα με γκολ του Λέκιτς από την περιφέρεια, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 6-5. Ο Γιώργος Καλαϊτζής ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στο +2, 7-5, σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως τη λήξη της περιόδου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 7-6, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Νίκο Σαρησάββα, να απαντάει άμεσα, γράφοντας το 8-6. Με πέναλτι, ο Νίνο Μπλάζεβιτς, έκανε το 9-6 για τον ΠΑΟΚ, μόλις 5:35 πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκοντας εστία, μείωσαν σε 9-8 και τελικά ισοφάρισαν σε 9-9. Με εύστοχο πέναλτι, ο Νίνο Μπλάζεβιτς, έδωσε το προβάδισμα και πάλι, 10-9, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται νικητής της αναμέτρησης!

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη στο σημερινό αγώνα και βρήκε λύσεις ακόμη και στα σημεία, που ο αγώνας πήγε να "στραβώσει", βγάζοντας εγωισμό και δείχοντας χαρακτήρα. 

Κατά την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιου Μαντή, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - A.Ο.Π. Φαλήρου: 10-9

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-3, 3-1, 3-4
 
ΠΑΟΚ Prima Holidays (Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς 1, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 4, Αντιβαλίδης, Μανθογιάννης, Βοζίκης, Νικολαΐδης