Η μεικτή ζώνη του Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του Γιώργου Βακάλη, και των Αγνή Ζυγούρα-Μαρία Χατζηπαρασίδου, μετά τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής και τη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της Προτσάνης στην Δράμα με 19-50.

Γιώργος Βακάλης: «Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Προτσάνης. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα αυτή απαρτίζεται από παιδιά της Δράμας. Για το παιχνίδι, ξέραμε ότι υπάρχει μία διαφορά μεταξύ των ομάδων, αλλά για εμάς ήταν σημαντικό να κρατήσουμε τον δικό μας ρυθμό και αυτά που θέτουμε σαν ζητούμενα στο παιχνίδι. Η διάθεση των παικτριών μας ήταν σε καλό επίπεδο, βγάλαμε όσα θέλουμε να δούμε».

Αγνή Ζυγούρα: «Αρχικά να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Προσοτσάνης. Τα κορίτσια παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν ότι είναι καλά δουλεμένες στο γήπεδο. Όσον αφορά την ομάδα μας, έχουμε ως στόχο να τρέχουμε στο γήπεδο και να μειώσουμε τα λάθη μας. Σήμερα κάναμε ένα βήμα παραπάνω και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Μαρία Χατζηπαρασίδου: «Να συγχαρώ με την σειρά μου την ομάδα της Προσοτσάνης, για την στάση τους μέσα στο γήπεδο. Η δική μας ομάδα κρατάει τον ρυθμό και το πάθος που βγάζουμε, όπως επίσης τους δύο βαθμούς της νίκης. Δεν κοιτάμε τίποτα άλλο παρά μόνο τους τελικούς που αυτός είναι ο στόχος».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter