Ώρα ντέρμπι και... κάλεσμα!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Συλλόγου μας, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Τετάρτης (17:00, Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης) με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιελάμβανε τακτική στην αμυντική και επιθετική συμπεριφορά της ομάδας, καθώς και άφθονο θεωρητικό κομμάτι μέσα από βίντεο-αναλύσεις τόσο των παιχνιδιών του Δικεφάλου όσο και του προσεχούς αντιπάλου. 

Στα του ιατρικού δελτίου, ο Αλέξης Παπαβασίλης είδε με χαρά τον συνονόματο του, Αλέξη Αποστόλου, να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε φουλ ρυθμό, και έτσι υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Κοκκώνης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης, με τις πιθανότητες συμμετοχής να είναι υπέρ του. Τέλος, ο μακροχρόνιος τραυματισμός του Κώστα Τσεσμετζίδη, τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι.

Οι ιθύνοντες του τμήματος με την σειρά τους, καλούν τον μεγάλο Λαό του ΠΑΟΚ να βρεθεί την Τετάρτη στη Νεάπολη και με βασικό «όπλο» την φωνή και τον παλμό τους, να δώσουν φτερά στους «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» απέναντι στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή.

«Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη»  

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter