ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με σύμμαχο τον κόσμο του που καλείται να «κατακλύσει» το Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Ο Δικέφαλος τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, και έχει ως στόχο να το επεκτείνει όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του βρίσκει τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, ο οποίος έχει ξεκινήσει την χρονιά με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει. 

Στα του ιατρικού δελτίου, ο Αλέξης Παπαβασίλης είδε τους Αποστόλου και Κοκκώνη να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες και των δύο αθλητών του. Αμφίβολος παραμένει ο Κώστας Τσεσμετζίδης, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι, ωστόσο οι πιθανότητες είναι κατά του. 

Για την εν λόγω αναμέτρηση, ο Αλέξης Παπαβασίλης, δήλωσε:

«Χωρίς να αλλάζει κάτι όσον αφορά το δικό μου σκεπτικό για το σχεδιασμό της ομάδας, το οποίο έχω εξηγήσει και αναλύσει στους ιθύνοντες, έχω να πω για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, ότι πάντα είναι ιδιαίτερων συνθηκών. Θέλουμε να παλέψουμε στο παιχνίδι και να κερδίσουμε τους δύο βαθμούς. Υπάρχει θέληση και πίστη για τη νίκη, ανεξάρτητα με τα θέματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα από την αρχή της περιόδου, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Οι ιθύνοντες του τμήματος με την σειρά τους, καλούν τον μεγάλο Λαό του ΠΑΟΚ να βρεθεί την Τετάρτη στη Νεάπολη και με βασικό «όπλο» την φωνή και τον παλμό τους, να δώσουν φτερά στους «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» απέναντι στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη»  

Για όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσουν να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου, ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω της κρατικής τηλεόρασης και του καναλιού «ΕΡΤSpors HD». 
 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
7η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
17:00, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή (ΕΡΤSports HD)