Σοφιανίδης: «Να εκπληρωθούν όσα επιθυμούμε το 2018!»

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
Ο κολυμβητής του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Νίκος Σοφιανίδης, έκανε μία αναδρομή για τη χρονιά που μας πέρασε, ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα του και έστειλε τις ευχές του για το έτος που έρχεται…
 
Για την Αμερική…
Το 2017 ήταν μία χρονιά αλλαγής για εμένα, καθώς δέχθηκα πολλές προτάσεις από πανεπιστήμια της Αμερικής, μεταξύ των οποίων και το πανεπιστήμιο του Louisville, στο οποίο επέλεξα να φοιτήσω τα επόμενα τέσσερα χρόνια, συνδυάζοντας την φοίτηση με τον αθλητισμό, μιας και έχει παράδοση στην κολύμβηση…
 
Για το πανεπιστήμιο…
Για να γίνω δεκτός στο πανεπιστήμιο, έδωσα τις ανάλογες εξετάσεις από τις οποίες και προέκυψε η εισαγωγή μου. Καθημερινά συνδυάζω τα μαθήματα με τις προπονήσεις, το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό, αλλά έχω βρει τους ρυθμούς μου και όλα πηγαίνουν πολύ καλά!
 
Για όσους στάθηκαν δίπλα σου…
Καθοριστικό ρόλο σε αυτές τις διακρίσεις μου έπαιξε η οικογένειά μου, που με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και μου δίνει ενέργεια στην κάθε δύσκολη μέρα μου, ακόμα και από μακριά… Ακόμη, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Τάσο Χατζηγεωργίου, καθώς δουλέψαμε πολύ σκληρά μαζί και συνέβαλε σε αυτή τη διάκρισή μου!
 
Για το 2018…
Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία πάνω απ’ όλα… Όλα όσα επιθυμούμε να εκπληρωθούν με το νέο έτος!