ΠΑΟΚ Mateco- ΑΟΑΟΔΚ Vtech

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την διατήρηση του απόλυτου των νικών, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΟΑΟΔΚ Vtech, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος πρόσφερε άπλετο επιθετικό θέαμα σκοράροντας 50 τέρματα απέναντι στην Προσοτσάνη Δράμας, στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με το «νεοφώτιστο» Άρη Νίκαιας, με μοναδικό στόχο το 4Χ4. 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, δεν αντιμετωπίζει κανέναν πρόβλημα, πλην τον μακροχρόνιο τραυματισμό της Φωτεινής Νούσια, καθώς είδε τις Νίκολιτς και Κωστοπούλου, να προπονούνται κανονικά, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. 

Απέναντι του, βρίσκει το «νεοφώτιστο» Άρη Νίκαιας, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην κορυφαία κατηγορία, με νέο όνομα και στόχο την παραμονή του. Η ομάδα της πρωτεύουσας δεν έχει «γευτεί» ακόμα την χαρά της νίκης, καθώς μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει. 

Για την αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας, η αθλήτρια Βίκη Κρίτζαλη, δήλωσε: 

«Μετά τη νίκη μας στην Προσοτσάνη, στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας. Δεν ασχολούμαστε με την δυναμική του αντιπάλου, αλλά επικεντρωνόμαστε στην δική μας εμφάνιση και δίνουμε το 100% μας σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε φυσικά τον κόσμο κοντά μας, ο οποίος μας δίνει δύναμη κάθε φορά με την φωνή και τον παλμό του».

Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ», ο αγώνας θα μεταδοθεί με εικόνα, ήχο και περιγραφή από τον επίσημο λογαριασμό του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube, σε μία παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Σωματείου μας και χορηγίας της εταιρίας «Mateco». 
 

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019
4η αγωνιστική, Α1 Γυναικών
«Σπίτι του Χάντμπολ»
ΠΑΟΚ Mateco-ΑΟΑΟΔΚ Vtech (LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube)