Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Στο "Δημήτριος Κοντικάκης", μέσα σε φιλικό περιβάλλον αλλά κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ Morris ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Αγροτικού, τον οποίο και κέρδισε με 0-2, και παρέμεινε μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών.

Με το καλημέρα ο Δικέφαλος στο 6' μετά από λάθος από την αντίπαλο τερματοφύλακα, η Γκάτσου με ψηλοκρεμαστό βολέ σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα η μπάλα κόντραρε στην πλάτη της τερματοφύλακα του Αγροτικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 20' μετά από σουτ και πάλι της Γκάτσου ο ΠΑΟΚ σκόραρε ξανά με τον βοηθό να δίνει λανθασμένα offside στην αρχή της φάσης.

Στην επανάληψη, η Κακαμπούκη δεν συγχώρεσε τον άπλετο χώρο που βρήκε στον άξονα και από τα 30 μέτρα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο τερματοφύλακα, και έκανε το 0-2 στο 54'. Από εκεί και έπειτα ο ΠΑΟΚ Morris είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση, ενώ είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ με την Δημητρίου από πλεονεκτική να πλασάρει άουτ, και την κεφάλια της Πούλιου να σημαδεύει την τερματοφύλακα του Αγροτικού.

Εν κατακλείδι, ο Δικέφαλος συνεχίζει ακλόνητος την επέλαση του στο πρωτάθλημα, παίζοντας ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Επόμενη αναμέτρηση για τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου, αυτή με τον συμπολίτη Άρη εντός έδρας, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας.

Ημίχρονο: 0-1
Τελικό: 0-2

Σκόρερς: Γκάτσου, Κακαμπούκη

ΠΑΟΚ (Σπύρος Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Πατερνά (50' Πούλιου), Μήτκου, Smiljkovic, Χατζηγιαννίδου, Στράντζαλη (73' Νεφρού), Γκάτσου, Κακαμπούκη, Δημητρίου, Betancourt (83' Δοϊράνλη), Βαρδαλή (63' Πίτσιου)