Δύο σημεία του ορίζοντα... Μία οικογένεια!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Κοινή προπόνηση μεταξύ των τμημάτων δυτικής και ανατολικής Θεσσαλονίκης έκρυβε η ημέρα του Σαββάτου για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας στίβου του Συλλόγου μας.

Οι μικροί μας φίλοι συναντήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων και διασκέδασαν αφού και ο καιρός ήταν αρκετά ευνοϊκός. Τα παιδιά ηλικίας 4-8 ετών μαζί με τις προπονήτριες τους επικεντρώθηκαν σε αθλοπαιδιές και διαδραστικά παιχνίδια ενώ για τους μεγαλύτερους της παρέας (9 έως 11 ετών) οι προπονητές επέλεξαν να γίνουν εσωτερικά τεστ σε ταχύτητα,ρίψη,άλμα και αντοχή ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο που βρίσκονται οι ακαδημίες και με αυτό τον τρόπο να γίνει ακόμα καλύτερη εκτίμηση των προπονήσεων για τη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Οι γονείς και πάλι παρόντες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιχνίδια και τα τεστ των παιδιών τους από την κερκίδα, γεγονός που έδινε ιδιαίτερα ευχάριστο παλμό στη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Το τμήμα στίβου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το U BAR PROJECT που φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο για άλλη μια χρονιά, για την ενδυματολογική ομοιομορφία των μικρών μας αθλητών.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις δεσποινίδες Δέσποινα Τσινούλη, Μπομπότη Θώμη και Τσερκέζη Άντζελα για την εθελοντική και ουσιαστική τους βοήθεια.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter